این MG جدیده هم امکاناتش خیلی خوبه تقریباً از همه ماشین های هم ردش بهتره امکاناتش، نسبت به مزدا3 ماشین جادارتری هم هست قیمتشم یکمی ارزونتر فکر کنم.
Printable View
این MG جدیده هم امکاناتش خیلی خوبه تقریباً از همه ماشین های هم ردش بهتره امکاناتش، نسبت به مزدا3 ماشین جادارتری هم هست قیمتشم یکمی ارزونتر فکر کنم.
ببخشید مگان 2010 هم قراره وارد شه که توی نظر سنجی نوشتین ؟؟
به نظر من هم MG550 با قیمت 37 تومن واقعا می ارزه ، البته الان مثه اینکه چند وقته وارد نشده قیمتش رسیده به 43 ،
دوستان تقریبن تصمیم را گرفتم.
یا مزدا3 2007 دست دو میگیرم یا مگان 200 سی سی نو میگیرم.
شایدم یه لوگان فول گرفتم و خرجش کردم........
با تحقیقاتی که کردم خیلی ها روی لوگان کار کردن و این طور که معلومه برای تیون کردنم پتانسیل خوبی داره.
در حال حاظر دنبال ماشینی هستم که پتانسیل خوبی برای اسپرت کردن و تیون کردن داشته باشه
نظره شما چیه؟
دوستان یه لطفی کنید و بگین مگانی که در ایران موجوده مربوط به چه سالیه؟
مزدا 3 جدید مال سال2010 هست و از لحاظ امکانات خیلی سر تر از مگانیه که ساخت 2006 و تولید داخل
سلام.
دوستان شرایط تا حدودی تغییر کرده.....الان میخوام یه ماشین بگیرم که اگه خدا بخواد فقط زیره پا خودم و میتونم باش هر چه قد که بخوام ور برم.......
الان 17 میلیون پول دارم که قصد خرید تندر فول را دارم.
از طرفیم میتونم پولمو به 20 میلیون برسونم و به صورت شرایطی با دادن 20 میلیون جلو شاید یکم بیشتر یه مگان بگیرم و باقیه پولو هر دو ماه یک بار به صورت اقصاد بدم(البته دقیق نمیدونم چیه ولی قبلن یه ماشین به این صورت گرفته بودیم.بابام دقیق میدونه به چه صورته)
حالا به نظره شما ایا مگان ارزش خرید داره؟
در کل دنبال یه ماشینم که بتونم با اسپرت کردنش یه چیزه تک در بیارم و هر کی دید کفش ببره(بگه عجب ماشینی درست کرده دمش گرم....)
در کل دنبال یه ماشینم که بتونم ازش یه چیزه تک در بیارم
حالا اگه دوستان پیشنهاد های دیگری دارن بگن
مگان یک ماشین نرم خانوادگی هستش! و فکر نکنم برای مانور دادن اون استیل رو داشته باشه! و همچنین از نظر فنی هم کم میاره!نقل قول:
سلام.
دوستان شرایط تا حدودی تغییر کرده.....الان میخوام یه ماشین بگیرم که اگه خدا بخواد فقط زیره پا خودم و میتونم باش هر چه قد که بخوام ور برم.......
الان 17 میلیون پول دارم که قصد خرید تندر فول را دارم.
از طرفیم میتونم پولمو به 20 میلیون برسونم و به صورت شرایطی با دادن 20 میلیون جلو شاید یکم بیشتر یه مگان بگیرم و باقیه پولو هر دو ماه یک بار به صورت اقصاد بدم(البته دقیق نمیدونم چیه ولی قبلن یه ماشین به این صورت گرفته بودیم.بابام دقیق میدونه به چه صورته)
حالا به نظره شما ایا مگان ارزش خرید داره؟
در کل دنبال یه ماشینم که بتونم با اسپرت کردنش یه چیزه تک در بیارم و هر کی دید کفش ببره(بگه عجب ماشینی درست کرده دمش گرم....)
در کل دنبال یه ماشینم که بتونم ازش یه چیزه تک در بیارم
حالا اگه دوستان پیشنهاد های دیگری دارن بگن
مزدا 323 کارکرده با 17 تومن تمیزشو گیر بیاری خوبه! البته به نظر من!
برای اسپرت بازی هم که خیلی خوبه!
از ماشین دست دوم زیاد خوشم نمیاد به خوصوص اگه زیادی قدیمی باشه و مدت ها هم تولید ازش تولید نشده باشه.....نقل قول:
نظرتون در مورد لوگان چیه؟
ایا میشه اگه پول دستم بود موتورشو با تغییراتی تقویت کرد و قدرتشو بالاتر برد مثلن طرفا 150 تا 170 اسب؟
لوگان هم بد نیست!نقل قول:
از ماشین دست دوم زیاد خوشم نمیاد به خوصوص اگه زیادی قدیمی باشه و مدت ها هم تولید ازش تولید نشده باشه.....
نظرتون در مورد لوگان چیه؟
ایا میشه اگه پول دستم بود موتورشو با تغییراتی تقویت کرد و قدرتشو بالاتر برد مثلن طرفا 150 تا 170 اسب؟
این طوری بگم که یه جورایی علاقه ی زیادی به اسپرت کردن و در حد امکان به تیون کردن دارم و دوست دارم در اینده که دوباره پولی دستم اومد به جای اینکه بخوام یه ماشین دیگه بگیرم خرج همین ماشین کنم و ماشینمو اسپرت کنم و در صورت امکان تیون کردن....یعنی میخوام ماشین مورد نظر توان اسپرت کردن و تیون شدن خوب و بالایی داشته باشه که با تحقیقاتی که کردم گویا لوگان چنین خوصوصیاتی داره و در اروپا هم خیلی ها این ماشین را تیون کردن.....
نظره شما چیه؟ ایا تحقیقات من درست بوده؟
این اولین ماشینی هست که میخوام برای خودم بگیرم همیشه ماشین پدر یا مادرم زیره پام بوده و همیشه محدودیت داشتم ولی این سری ماشین ماله خودمه و هیچ محدودیتی برای تغییرات ندارم.....
در مورد بحث تاپیکم بگم که ماشینی که در پست اول اشاره کردم انتخاب شد.بابام میخواد یه چند روز دیگه مگان بگیره و یه ماشینم برای من که بودجه برای ماشین خودم فعلن 17میلیون تومانه.
قیمت مگان صفر(فول) را هم بگین.
ممنون