اینو جناب boozzai معرفی کردن ولی کارایی باتری در بلند مدت(درحالت شارژ کامل چند ساعت باصدای تقریبا بلند میتونه پخش کنه) مد نظر هست ، اگر اطلاعی از این مدل داری بگونقل قول:
Printable View
اینو جناب boozzai معرفی کردن ولی کارایی باتری در بلند مدت(درحالت شارژ کامل چند ساعت باصدای تقریبا بلند میتونه پخش کنه) مد نظر هست ، اگر اطلاعی از این مدل داری بگونقل قول:
مهمترین گزینه توقابلیتها برای من قابلیته شارژ و نگهداری طولانی مدته که تو مدلی که شما پیشنهاد دادید از لحاظ این قابلیت مزیتی نداره و معمولیه ، شاید این مدل مزیتهای زیاد دیگه ای داشته باشه ولی این مزیتها برای من ارجح نیست ضمن اینکه بطور کل از نظر دوستان کریتیو از لحاظ باتری بعد از کوون و سونی و ایریور قرار میگیره البته بازهم از پیشنهاد ودلسوزی شما ممنون.نقل قول:
یه چند تا سوال دیگه برام پیش اومد که :نقل قول:
1) کارکردن با این دکمه های لمسی به این کوچکی سخت نیست و باعث اشتباه نمیشه؟
2) این صفحه لمسی قابلیت قفل شدن داره که بصورت تصادفی و در اثر تماس عمل نکنه ؟
3) صفحه نمایش رو میشه بعداز انتخاب موزیک رو حالت استندبای قرار داد تا مصرف باطری کمتر بشه؟
قصد جسارت ندارم ولی مثالی که زدی اینجا کاربرد نداشتنقل قول:
اما درمورد بودجه ، زیر 70 درنظر بگیر و هدفون هم ندارم
توضیحات بیشتر اینکه قابلتهایی مثل داشتن fmو رکوردر و Line in و نمایش عکس و ویدیو و ... در اولویت نیست و مهم برای من داشتن پخش مناسب و طولانی مدت با یکبار شارژ کردن کامل هست. مثلا با یکبار شارژ، یکهفته بامیانگین روزانه 4الی5ساعت پخش باصدای بلند کارکنه و اگر بیشتر ازاین باشه که عالیه
نقل قول:
1)نه!شبیه i9 کوون هست که من دارم.مشکلی نداری.
2)همه ی پلیرها قابلیت هلد شدن رو دارن.
3)هر برندی یه سیستمی برای کم مصرف شدن شارژ داره از جمله زمان روشن موندن صفحه نمایش(رفتن به استند بای) و شدت نور صفحه ی نمایش که حتما این هم داره.
این مدل با مزایایی که گفته شد تقریبا برای من مناسبه ، اما یکی از دوستان برند مارشال رو به من پیشنهاد داد که خودش هم استفاده میکرد و راضی بود (باقیمت پایین تر حدود 35 تومن)که آبی رنگ بود و میگفت هر 3روز یکبار شارژش میکنه .
دوستان درمورد مارشال چه نظری دارن ؟
برند متفرقه.
همین که پیسفول گفت!
مارشال ممکنه یه ماه کار کنه ممکنه 10 سال.گارانتی و اینها هم الکی هست براش.
اما طوری که اون میگفت (ازقول فروشنده) مارشال بعد از سونی شهرت داره و البته من هم چون تو این زمینه اطلاعی نداشتم حرفشو قبول کردم. اگر از گارانتی ایریور تو ایران هم اطلاعی دارید لطف بفرمایید.نقل قول:
مارشال اصلا تو رده بندی برند های مطرح نیست چون بازار مشترکه
شرکت آواسان نماینده آیریور:
کد:http://avasunrayan.com/Main/index.aspx