به اينجا يه سر بزن هم عكس داره هم مقايسه كه خيالت از خريد راحت شهکد:http://www.gsm.ir/compare.php?brand1=5&phone1=1970&brand2=0&phone2=1604
Printable View
به اينجا يه سر بزن هم عكس داره هم مقايسه كه خيالت از خريد راحت شهکد:http://www.gsm.ir/compare.php?brand1=5&phone1=1970&brand2=0&phone2=1604
من نمیدونم حالا شما چرا جوش میزنی!!خوب اینجا قرار نیست هرکسی نظرشو به دیگری تحمیل کنه و من چون 5800 داشتم قضاوتم در موردش همینه اقا چرا ریا ;با دوربینش کار کردم افتضاهه صفحش از نظر ابعاد برای دیدن فیلم چنگی به دل نمیزنه.ولی کیفیت رنگش خوبه.چی بهتر از حقیقت!نقل قول:
البته به نظر من تنها مزیت5800اسپیکرشه که صداش خوبه وابعاد صفحه ای برای فیلم دیدن خوبه که حالت عریضی به صفحه بده نه اینکه فقط طولی باشه.
نقل قول:ما نه جوش چیزی رو میزنیم نه میخواهیم نظری رو تحمیل کنیمنقل قول:
مگه گفتی دوربینش افتضاحه ، چیزی گفتم ؟ چون حرفت درسته
ولی در مورد ابعاد صفحه واقعا حرفت بی دلیله
رزولوشنی که صفحه 5800 داره یه رزولوشن استاندارده که تو جدید ترین گوشی هاش از جمله غول بزرگ n8 داره اونو استفاده میکنه
( نمیدونم رفتی چه گوشی گرفتی که اینقدر از 5800 متنفر شدی ! )
نقل قول:
اتفاقا واسه فیلم دیدن یکی از بهترین هاست. 3.2 اینچه رزولوشن بالایی داره. یه فیلم mp4 با رزولوشن 360*640 بنداز روش و تو حالت تمام صفحه و افقی نگاش کن ببین چطوریه. اگه فیلمی با اون مشخصات نداری خودت می تونی با برنامه allok video converter یه فیلم رو به mp4 با اون مشخصات تبدیل کنی. (فیلمی که میخوای تبدیلش کنی ترجیحا hd یا کیفیت dvd باشه پایین تر اون رو کیفیت تأثیر میزاره)...
پس مثلا n79 خوبه؟ صفحه 2.6 اینچه رزولوشن هم 240*320 هست. اگه ال سی دی واید و بزرگ بده پس چرا همه میرن تلویریون ال.سی.دی میخرن؟ تلویزیون لامپی نمیخرن؟
من گفتم ال سی دی بزرگ بده؟؟؟5800با اینکه 3.2هست صفحش طوری طراحی شده ابعادش که زیاد موید این قضیه نیست منم که گفتم رزولوشنش خوبه!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
آها منظورت اینه lcd ایش کوچیک نشون میشه. آره با اینکه 3.2 اینچه، از ال سی دی htc ویوا ( 2.8 اینچه) کوچیکتر به نظر می اومد. (ال سی دی ویوا معمولی بود)
این که عیب نیست. ال سی دی بیشتر گوشیها حدود 3 اینچه. فقط چند تا اسثثنا وجود داره که سایزشون تا 4 اینچ هم میرسه
بعد اینا حرفای خودته:
صفحش از نظر ابعاد برای دیدن فیلم چنگی به دل نمیزنه
منم گفتم که ابعادش مناسبم هست.
وابعاد صفحه ای برای فیلم دیدن خوبه که حالت عریضی به صفحه بده نه اینکه فقط طولی باشه.
منظورت رو خوب متوجه نشدم. طولی منظورت عمودیه؟ واسه فیلم دیدن باید گوشی رو افقی بگیری. کی تلویزیون رو عمودی نگاه میکنه؟
افرین منظورم دقیقا همین بود!:31:یه گوشی 3 اینچ اندازش خوبه ولی ابعادش یه جوریه که خودشو نشون نمیده زیادنقل قول:
اره از طولی منظورم عمودیه.میدونم که فیلمو باید افقی دید خوب اینجوری هم فرقی نمیکنه که; چون ایندفعه صفحه فقط به جای حالت عمودی افقی میشه ولی با عرض کم