با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم .
آیا اون مشکلی که میگن تمام led ها دارن یعنی ميزان روشنايي در لبه ها بيشتر از وسط صفحه است تو NX700 هم این مشکل وجود داره یا برطرف شده ؟
ممنون
Printable View
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم .
آیا اون مشکلی که میگن تمام led ها دارن یعنی ميزان روشنايي در لبه ها بيشتر از وسط صفحه است تو NX700 هم این مشکل وجود داره یا برطرف شده ؟
ممنون
دوست عزيز اين قضيه در مورد اكثر ledها و گاها lcd ها هم وجود داره نگران اين مطلب نباشيد چون شرايط تصويري كه اين حالت رو بتوند ببينيد به ندرت پيش مياد و اينكه ادمي باشين كه توي hdtv دنبال ديدن اين قضيه باشين تا نگاه كردن به برنام هاي مود نظرتون :46:نقل قول:
با اجازه اساتید محترم این مشکل در سری جدید led های سونی با استفاده از تکنولوژی suprer led اللخصوص سری nx700 ,nx800 برطرف شده :11:نقل قول:
من چون فقط میخواستم برند سونی بخرم و مدلای جدید سونی مثل مدلای سال قبل (W و X) طراحی جالبی ندارن و فقط سری های NX و بالاتر طراحی فوق العاده ای دارن سری NX رو انتخاب کردم. .
حتی بدون اون پایه استیل هم طراحی سری NX فوق العادست حتی اگر با پایه خود تلویزون وصلش کنیین .
سری EX وقتی رو دیوار وصله قشنگ به نظر میاد اما وقتی با پایه روی میز قرار میگیره خیلی تو ذوق میزنه (انگار به نظر میاد ارتفاع پایش خیلی کمه و یه جوری ناقصه)
برا ثابت شدن حرفم توصیه میکنم این مدل های سونی رو تو مغازه روی میز ببینین نه روی دیوار تا تفاوت رو حس کنیین.
از لحاظ مشخصات فنی هم تقریبا مشابه EX700 هستش . (البته میگن کنتراست NX بالاتره +داشتن WiFi و قاب محافظ و . . . )
البته شما میتونیین برای EX700 هم Wifi به طور جداگانه بخرین که حدود 170...180 تومنه .(خود سونی به صورت آپشن برای این مدل داره)
تلویزیون فوق العاده ایه من که کاملا از خریدم راضیم و به تکنولوژی سونی ایمان دارم.
سوالی بود در خدمت دوستان هستم
سلام آقا امین.ایشالا که خوب هستی.ایشالا حال تلویزیونت هم خوب باشه!!!.آقا تو این مدت که باهاش کار کردی چه نکته ومسئله مهمی که بدرد من هم بخوره ازش در آوردی؟منو مخفیشو پیدا کردی؟.نقل قول:
راستی از همون جا که آدرس دادم گرفتی؟چند گرفتی؟قیمت46 اینچش چند؟.راستی یه سوال فنی ازت دارم.من قسمت دیجیتال این تلویزیون رو راه اندازی کردم اما کانالها پشت سر هم نمیان .یعنی مثلا کانال 1(irib tv1)میره روی شماره 2 وکانال2(irib tv2)میره مثلا رو شماره17 ..هر کاری کردم درست نشد.شما میدونی چجوری باید همه رو سر جای خودش بزاریم؟یعنی کانال 1 بره رو شماره1و2 بره رو2 و...
سلام به نظر من این مشکل خیلی بزرگیه چون خیلی راحت دیده میشه طوری که من قبل از خریدن lcd یم راجبش تحقیق نکرده بودم یه بار که داشتم فیلم میدیدم فکر کردم lcd مون خراب شده و به خاطرش زنگ زدم نمایندگی اومدن گفتن طبیعیه سرویس کار نمایندگی البته میگفت که به مرور زمان این مشکل بیشترم میشه!نقل قول:
-مسلما عيب محسوب ميشهنقل قول:
-منتها در مورد كنار اومدنش و ديدنش والا چي بگم هر كسي نظري داره :46:
من امروز با استفاده از dlna تلویزیون رو با کامپیوترم شبکه کردم . خیلی حال داد میتونستم عکسها و فیلمها و موزیکهام رو روی tv ببینم - البته من کابل hdmi به طول 10 متر گرفته بودم و از خروجی کارت گرافیکم میتونستم تصویر کامپیوتر رو رو tv ببینم و با استفاده از یه موس وایرلس اونو کنترل بکنم . در کل حال داد. :31:خواستین عکس هم بزارم :5:
نقل قول:
سلام
آیا از طریق شبکه NX700 همه ی فرمت ها رو میشناسه مثل فایلهای AVI و MP3
عکس TV رو بزارید.
ممنون
با سلام
t_tanhayam گرامی میشه چند تا عکس از NX700 از زوایای مختلف بزارید؟ ممنون