نه دوست عزيز فقط 890GX بصورت دو تا X8 هست و 880 و 870 اگر از كراس ساپورت كنند(مدل فرقي نمي كنه گيگا باشه يا ايسوس وا ...) بصورت X4 هست چون همين پهنا را هم داره از پهناي اضافي SB پر مي كنهنقل قول:
ازراک که چیپ870 و بعضی 880 هاش دوال 8xهستن
كلا چيپ هاي 870 و 880 مدل هاي ارزون قيمت هستند كه نبايد ازشون انتظار خاصي داشت(برند هم فرقي نمي كنه)نقل قول:
یعنی برای اور هم میشه روش حساب کرد؟با این حساب اکثر بردها تو یه سطح هستن...و زیاد از نظر کارایی فرق ندارن و بعبارت دیگه برند سطح پایین و میانی نداریم!
ولی مگه میشه؟هر قطعه ای برند حرفه ای و معمولی خودشو داره...
شاید در مورد گرافیک اونم با یه چیپ این قضیه صادق باشه، ولی مادربرد با کلی چیپ و از همه مهمتر میزان تاثیرش روی امر اور دلیل این شک هستش...
تمام بردها در اي دو سري در رنج قيمتي 100 تا 115$ هستند كه متاسفانه در ايران به قيمتهاي عجيبي فروش ميرن!!
البته تمام اين بردها در اوركلاك زير AIRCOOLING تقريبا خوب عمل مي كنند ولي اگر به دنبال اوركلاك مثلا 955 و 965 به بالاتر از 4.3 هستيد حتما بايد بريد سراق چيپ 890
قيمت برندهاي مطرح كه بيش از 130 تومن هست ولي مثلا همين ASROCK مدل 890GM-PRO3 با قيمت زير 120 هم فروش ميرهنقل قول:
مجبورم گرافیک آنبورد بگیرم، فعلا برای گرافیک بودجه کم دارم
قیمت 880 هارو دارید؟
برد با گرافیک آنبورد برای اور محدودیت ایجاد می کنه؟
البته گرافيك آنبرد به دليل بالا بردن حرارت NB كمي نسبت به مدل هاي بدون GPU محدوديت ايجاد مي كنه ولي براي شما كه حدي ميزنم دنبال اور حرفه اي نيستيد خير محدوديتي ايجاد نمي كنه
خير مشكلي پيش نمياد چون هنوز هارد با رابط SATA3 در بازار توزيع نشده:31:نقل قول:
راستی من دوتا هارد sata2 دارم،با رابط sata3 سری 8 مشکلی ایجاد نمی شه؟سوکت ها یکی هست؟