طرفداران تراكتور مشكلي با اين موضوع ندارن!!??:31:
Printable View
طرفداران تراكتور مشكلي با اين موضوع ندارن!!??:31:
اونطوري باشه كه طرفداراي كريس رونالدو از طرفداراي همه باشگاه ها بيشتره :31: ديروز طرفداراي تو فيس بوك از دو ميليون نفر گذشت :20:نقل قول:
دورتموند پر تماشاگرترین تیم اروپا هست یعنی در همه حال ورزشگاهش پر از تماشاگرهنقل قول:
تازه این در حالیه که در سال های اخیر افت شدیدی داشته و نتونسته جزو مدعیان در آلمان باشه!
:40::40::40::40:------:40::40::40::40:-----باشگاههای آلمـــــــــــــان -----:40::40::40::40:------:40::40::40::40:
شما مگه تو اولدترافورد جای سوزن انداختن پیدا می کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دورتموند پر تماشاگرترین تیم اروپا هست یعنی در همه حال ورزشگاهش پر از تماشاگره
تازه این در حالیه که در سال های اخیر افت شدیدی داشته و نتونسته جزو مدعیان در آلمان باشه!
اتفاقا زیاد پیدا کردم!نقل قول:
ضمنا دورتموند با منچستر فرق می کنه و دو سال پیش قهرمان اروپا نشده و سال هاست قهرمان آلمان هم نشده ولی با اینحال بسیار پرتماشاگر هست
و البته پرتماشاگرترین تیم اروپا هم شناخته شده در امار و ارقام یوفا و فدراسیون فوتبال آلمان با متوسط 75 هزار تماشاگر در هر بازی(چش نخوره ایشاللا)
خب اینم یه معیاره دیگه ... مثلا بعضیا میگن هر کی تماشاچیش بیشتر باشه طرفدارش بیشتره ... یکی معیارش کارت هواداریه !نقل قول:
واسه رونالدو فک کنم 10 میلیون باشه !
عجب گوشتی!:40:
منم تراکتوری شدم:21:
شدبم 11 درصد و 1 نفر :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تراکتورسازی رو میذاشتن اول می شد :31:
اما به نظر من در واقعیت رئال مادرید پر طرفدارترین است :40:( قلب من برای رئال می تپد )
هزار صلوات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
( قلب من برای رئال می تپد )