خیلی تشکر میکنم از سخنان ارزشمند جناب آقای draculla_killer دوست عزیزم!
اما دوست عزیز ، کاربر محترم BIDA
این حرفت خیلی بهم فشار اورد...نقل قول:
خدارو شکر اکثریت هم که از برنامه نویسی فراری هستید و اونو در شان خودتون نمی دونید و کار بچه های نرم افزار می دونید.
اگه دوست داری راجع به آی تی بیشتر بدونی میتونی باهام تماس بگیری تا کاملا برات توضیح بدم...
و خواهشی که ازتون دارم اینه که بدون داشتن اطلاعات کافی اقدام به مشاوره برای داوطلبان بدبخت(!) نفمایید!
از سخنانتون کاملا مشخصه که کوچکترین اطلاعی درباره آی تی ندارید:دی
اما اجازه بدید دو نکته رو خدمتتون عرض کنم:
1-سخنی که گفتیید هضمش خیلی سخته!
چون شما علاوه بر عدم داشتن دانش کافی در زمینه آی تی ، د زمینه برنامه نویسی و اصول آن هم اطلاعی ندارید!
همیشه 70% هزینه کل پروژه مربوط به طراحی تئوری میشه که شامل الگوریتم و .... است.
این بخش دقیقا مربوط به مهندسان آی تی میشه و هیچ کسی نمیتونه توی اون دخالت کنه...
30% باقی مانده مربوط میشه به عملیات اجرایی از قبیل برنامه نویسی که مهندسین نرم افزار یا پای تی و یا حتی افرادی که تحصیلات غیر آکادمیک دارن هم میتونن اونو انجام بدن...
اطلاعات بیشتر در :2-آی تی اولین علم جهان بشری بوده و به هیچ وجه رشته ی جدیدی نیست!کد:www.microsoft.com
اگر توی این موضوع شک داشتید بفرمایید تا براتون بیشتر توضیح بدم:دی
ممنون/:5:
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
خیلی تشکر میکنم از سخنان ارزشمند جناب آقای draculla_killer دوست عزیزم!
اما دوست عزیز ، کاربر محترم BIDA
این حرفت خیلی بهم فشار اورد...نقل قول:
خدارو شکر اکثریت هم که از برنامه نویسی فراری هستید و اونو در شان خودتون نمی دونید و کار بچه های نرم افزار می دونید.
اگه دوست داری راجع به آی تی بیشتر بدونی میتونی باهام تماس بگیری تا کاملا برات توضیح بدم...
و خواهشی که ازتون دارم اینه که بدون داشتن اطلاعات کافی اقدام به مشاوره برای داوطلبان بدبخت(!) نفمایید!
از سخنانتون کاملا مشخصه که کوچکترین اطلاعی درباره آی تی ندارید:دی
اما اجازه بدید دو نکته رو خدمتتون عرض کنم:
1-سخنی که گفتیید هضمش خیلی سخته!
چون شما علاوه بر عدم داشتن دانش کافی در زمینه آی تی ، د زمینه برنامه نویسی و اصول آن هم اطلاعی ندارید!
همیشه 70% هزینه کل پروژه مربوط به طراحی تئوری میشه که شامل الگوریتم و .... است.
این بخش دقیقا مربوط به مهندسان آی تی میشه و هیچ کسی نمیتونه توی اون دخالت کنه...
30% باقی مانده مربوط میشه به عملیات اجرایی از قبیل برنامه نویسی که مهندسین نرم افزار یا پای تی و یا حتی افرادی که تحصیلات غیر آکادمیک دارن هم میتونن اونو انجام بدن...
اطلاعات بیشتر در :2-آی تی اولین علم جهان بشری بوده و به هیچ وجه رشته ی جدیدی نیست!کد:www.microsoft.com
اگر توی این موضوع شک داشتید بفرمایید تا براتون بیشتر توضیح بدم:دی
ممنون/:5: