وقتی ماشین کارکرده می خرم،واسه سند زدن و پلاک و کارت سوخت و اینها چه مراحلی داره و چقدر طول میکشه؟
Printable View
وقتی ماشین کارکرده می خرم،واسه سند زدن و پلاک و کارت سوخت و اینها چه مراحلی داره و چقدر طول میکشه؟
خوب دوستان من دوباره اومدم ولی هنوز هیچی نخریدیم: دی
بودجه مقداری اومده پایین. و نمیخوام بیشتر از هفت تومن خرج کنم.
نظر خودم رو پراید 86 یا 87 بود.
بعد میگم هیچ ماشین دیگه ای جز پراید نمیشه خرید؟ خارجی؟ چیزی که خرجش مثل پراید باشه حالا یکم بیشتر موردی نداره و اینکه محکم تر باشه و پایدار تر.چون من خودم با پراید هم تو شهر (تو شهر که فرمون معمولیش پدر در میاره)زیاد نشستم و تو جاده. که البته یک بار نزدیک بود بریم هوا!(باد شدید بود بعد من فرمون رو دو دستی گرفته بودم ولی نه مثل این ضایع ها: دی
با دست چپ یواش گرفته بود م و بیشتر با دست راست نگهش داشته بودم. اومدم دنده رو پنج کنم بد جا رفت و باد هم بود ماشین منحرف شد کمی،نزدیک بود بره هوا که فرمون رو سفت گرفتم و سرعت رو آوردم پایین.:31:البته بعضی اوقات هم شده تو جاده فرمون رو ول میکنی اصلا منحرف نمیشه.
بعد اینکه ماشین بی رنگ با رنگ شده چه فرقی داره؟ موقع فروش اذیت نمیکنه؟قیمت چقدر افت میکنه؟
بعد برا تقویت پراید راهی نیست؟
استرس بار نصب کنم چقددر تاثیر داره؟
کلا یک ماشین میخوام افت قیمتشو کرده باشه.
بعد میگن فرمون هیدرولیک پراید بده و تو جاده خطرناکه! که به نظر خودم فرقی نداره. شما که نمیخوای یک دور فرمون رو تو جاده بچرخونی که! یکم اینور اونر ککنی بسه. بعدش هم تو اون سرعت فرمون پراید از هیدرولیک هم هیدرولیکتره: دی
و اینکه تو جاده مثلا داری میری و سرعت باد هم زیاده و ماشین رو میکشه به یه طرف. فرمون معمولی رو باید سفت بگیری. بعد میخواستم ببینم هیدرولیک پراید هم همینجوریه؟ یعنی باید محکمتر نگهش داشت و یا بهتره؟
البته این مشکل بیشتر تو پراید ها هست و تو ماشنیهایی مثل سمند و ... چون ماشین سنگین تره باد زیاد تاثیری نداره.
با این پول ماشین خارجی و یا مدل پایین از پراید بهتر میتونم میتسوبیشی لنسر 93 فولکس گلف ترو تمیز مدل 92 دوو اسپیرو 94 سییلو 76 گالانت 90-91 نسبتا تمیز هوندا سیویک 92-93 آکورد 90 انواع و اقسام هیوندای النترا 93 و حتی سوناتا 93 هم میتونی پیدا کنی یه مورد دیگه هم 405 82-83 هم میشه خرید
تقویت پراید خیلی زیاد جواب نمیده به خصوص در مورد بدنه و ایمنی چون مشکل این ماشین اینه که ایمنیش کم نیست بلکه عمر بدنه دیگه تموم شده با اینکه واسه تقویت موتوری مورد خیلی خوبی هستش ولی هیچوقت توصیه نمیشه چون باید یه رول کیج توش بزنی تا مطمئن بشی که وقتی چپ میکنی یا احتمال چپ کردنت هست حداقل چیزی واسه حفظ بدنت در مقابل له شدگی ورقهای بدنه هستش
استرس بار تاثیر مناسبی داره ولی نه اونقدر که بگم تمام مشکلات این ماشین رو حل میکنه چون اصلا پراید واسه سرعت بالای 120 کیلومتر در ساعت ساخته نشده یعنی وقتی اون بوق 12 رو شنیدی بهتره دیگه رو اعصاب خودت فشار نیاری و بوق رو با کم کردن سرعت خفه کنی.
اگه حوصله گشتن دنبال لوازم رو داری من و دوس داری ماشینت رو بعدا تبدیل به یه ماشین تقویت شده بکنی گلف و لنسر رو پیشنهاد میکنم
و اگه دنبال ماشین راحتی هستی سییلو رو توصیه میکنم