-
بچه ها من لازم یاداوری کنم که تخصص من لینوکس و تخصص گوگل سرچ کردن توی سایت های به درد نخور!!!! البته بی انصافی نکنیم اما دوتا مثال میزنم شما بگید نظرتون چیه! من می گم بهترین فسدفود ایران چمنه یا پدر خوبه یا اصلا هایدا حالا اگه فردا هایدا ماشین لباسشویی بزنه شما پارس خزر می خری یا هایدا یا پدر خوب؟؟؟؟؟؟
یا سونی ژاپن اگه ماشین بزنه شما اونی که بنز زدرو می خری یا سونی؟؟؟
تا اونجایی که یادمه گوگل آخرین نرک افزاری که ساخته بود یه تولباره جاوا بود که بالای اینترنت اکسپلورر میومد و مک کافی ویروس می دیدشو پاکش می کرد! یا الان 5 ساله که سیستم عامل پی سی اش تو راه و نویدش میا وسه ما اما هی لفتش میده واسه نشر نسخه ی نهاییش!!! بتاشم که اصلا نسبت به باقیه لینوکس ها ضعیف بود!
ازهمه ی این حرف ها که بگذریم ما در هسته لینوکس چیزی به نام محدودیت ریجستر نداریم! فارسی بکم اگه دو ورژن اوبونتو و فدورای لینوکس رو تست کرده باشید می فهمید که آنچنان فرقی بین نرم افزار ها و مخزن ها نیست و حتی در خیلی مسایل مشترکن برنامه ها یعنی تو هر دو می شه استفادشون کرد!
حالا ما اسم اوبونتو رو میذاریم گوگل اندروید کروم و اسم فدورا رو میداریم بادا یا بر عکس و حالا معادله رو حل می کنیم!!! حالا جالب تر از همه اینه که ما تو لینوکس به وصیله ی مخزن خیلی سادهی winehq برنامه های ماکروسافت exe رو هم اجرا می کنیم و جا داره اینجا حتی به ویندوز موبایل بگیم آخیییییییییییییییی!!! بیاین بیشتر دلمون واسه ماکروسافت بسوزه!!!!!
پس شما هم با من دعا کنید که به سرعت هرچه تمام تر اوپن سرس ها پیشرفت کنند که دزد سر گردنه آقا بیل گیتس با پول ما بیشتر خوش به حالش نشه!!!!!
به امید روزی که تکنولوژی اونقدر پیشرفت کنه که زندگی رایگان در دنیای مجازی فقط یه رویا نباشه! فقط برای تکنولوژی شرکت ها و دولت ها پول بسیار کلان خرج کنند!!!!!!
شاد باشید
-
بچه ها من لازم یاداوری کنم که تخصص من لینوکس و تخصص گوگل سرچ کردن توی سایت های به درد نخور!!!! البته بی انصافی نکنیم اما دوتا مثال میزنم شما بگید نظرتون چیه! من می گم بهترین فسدفود ایران چمنه یا پدر خوبه یا اصلا هایدا حالا اگه فردا هایدا ماشین لباسشویی بزنه شما پارس خزر می خری یا هایدا یا پدر خوب؟؟؟؟؟؟
یا سونی ژاپن اگه ماشین بزنه شما اونی که بنز زدرو می خری یا سونی؟؟؟
تا اونجایی که یادمه گوگل آخرین نرک افزاری که ساخته بود یه تولباره جاوا بود که بالای اینترنت اکسپلورر میومد و مک کافی ویروس می دیدشو پاکش می کرد! یا الان 5 ساله که سیستم عامل پی سی اش تو راه و نویدش میا وسه ما اما هی لفتش میده واسه نشر نسخه ی نهاییش!!! بتاشم که اصلا نسبت به باقیه لینوکس ها ضعیف بود!
ازهمه ی این حرف ها که بگذریم ما در هسته لینوکس چیزی به نام محدودیت ریجستر نداریم! فارسی بکم اگه دو ورژن اوبونتو و فدورای لینوکس رو تست کرده باشید می فهمید که آنچنان فرقی بین نرم افزار ها و مخزن ها نیست و حتی در خیلی مسایل مشترکن برنامه ها یعنی تو هر دو می شه استفادشون کرد!
حالا ما اسم اوبونتو رو میذاریم گوگل اندروید کروم و اسم فدورا رو میداریم بادا یا بر عکس و حالا معادله رو حل می کنیم!!! حالا جالب تر از همه اینه که ما تو لینوکس به وصیله ی مخزن خیلی سادهی winehq برنامه های ماکروسافت exe رو هم اجرا می کنیم و جا داره اینجا حتی به ویندوز موبایل بگیم آخیییییییییییییییی!!! بیاین بیشتر دلمون واسه ماکروسافت بسوزه!!!!!
پس شما هم با من دعا کنید که به سرعت هرچه تمام تر اوپن سرس ها پیشرفت کنند که دزد سر گردنه آقا بیل گیتس با پول ما بیشتر خوش به حالش نشه!!!!!
به امید روزی که تکنولوژی اونقدر پیشرفت کنه که زندگی رایگان در دنیای مجازی فقط یه رویا نباشه! فقط برای تکنولوژی شرکت ها و دولت ها پول بسیار کلان خرج کنند!!!!!!
شاد باشید
-
-
من هر جفتشو دارم
يعني خودم گالكسي دارم خانمم ويو
بعد از حدود 2 ماه تحقيق هم به اين دوتا گوشي رسيدم
از نظر سرعت فرقي باهم ندارن
از نظر اينترفيس هم تقريبا شبيه هم هستن
يكي از تفاوتاشون كوچيكشون مثلا اينه كه وقتي روي دكمه منو كليك كني توي ويو آيكنها از توي دكمه منو درميان كه خيلي قشنگه ولي توي گالكسي
صفحه هوم اسكرين توي صفحه منو محو ميشه
كلا گفتم به جز چند تفاوت تقريبا شبيه هم هستن
البته آندريود گالكسي وگرنه مثلا اچ تي سي كلا اينترفيسش فرق ميكنه
اگه اهل برنامه باشي كه آندرويد كاملا برتره
به نظر من حتي ستينگ كاملتري هم داره
-
الان دیگه شکی نیست که آندو از بادا بهتره
تا چندوقت دیگه از iOS هم جلو میزنه:27:صبر کنید حالا:27:
در ضمن وقتی htc و samsung هستند، چرا LG ؟؟؟!!!؟!!؟!؟:13:
-
نقل قول:
سلام به دوستان
میخواستم صبر کنم تا LG Optimus Q بیاد تو بازار برم بگیرم ،تا اینکه Samsung S8500 Wave رو دیدم .
از همه نظر Samsung S8500 Wave سرتر از LG Optimus Q هست ،به غیر از OS !
حالا میخوام در مورد سیستم عامل Bada بدونم !
میخوام ببینم تنوع نرم افزاری داره !
میشه چیزهایی که میخوای رو پیدا کرد !
Android چه طور ؟
به نظر شما کدوم رو بگیرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد در صد اندرویید گزینه ی بسیار بهتری نسبت به بادا میباشد چون اندرویید غولی مثل گوگل پشتشه که تا الان خودشو نشون داده و ساپرت خوبی از اندرویید کرده....
ولی در مورد بادا هنوز چیزی مشخص نیست ایا ممکنه سامسونگم ساپرتی مثل گوگل داشته باشه یا نه....
من اندرویید را بسیار بهتر میدونم