همه مدلاش هم یکیه سمند از نظر اندازه؟نقل قول:
می شه اون مدلی که مد نظرتون بود رو هم ذکر کنید
Printable View
همه مدلاش هم یکیه سمند از نظر اندازه؟نقل قول:
می شه اون مدلی که مد نظرتون بود رو هم ذکر کنید
اندازه ی تمامی سمند ها یکیه فقط موتور و اپشنشون فرق میکنه.نقل قول:
اندازه ماشین ها که با عوض شدن تیپاشون فرق نمیکنه که ...
حالا ممکنه مدل صندلی از دستی به برقی تغییر کنه ولی دیگه جاش که عوض نمیشه ! از این حرفا نزنید جای دیگه !
-------------
من 206 رو تست کردم
قد خودم 187 هست ، صندلی رو در بالاترین ارتفاع گذاشتم باز هم سرم فاصله زیادی تا سقف داشت ، بیشتر از 10 سانت اما دقیقشو نمیدونم
ارتفاع صندلی رو بردم پائینتر تا اونجا که دیگه کلی سرم با سقف فاصله گرفت ، از نظر ارتفاع خیالت راجت
صندلی رو هم جوری باید ببرم عقب باری جای پاهام که تقریبا کسی نمیتونه پشت سرم رو صندلی های عقب بشینه ، چون جای پا واسش نمیمونه ،
206 مشکلی نداره برات ،
حالا اصلا به نظرم شما یه کاری کن
زیاد نگران این موضوع قد و اینا نباش ، به فکر چیزی باش که میخوای بخری ، همه ماشینهایی که پیشنهاد شد با 11 تومن باید دست دوم بخری اما با 15 میشه صفرشو خرید
شما یه روز برو توی بنگاه ، معمولا تو بنگاهها هم میتونی 206 ببینی هم سمند هم 405 و پرشیا و یخورده کمتر از بقیه تندر
ببین تو کدوم از بقیه راحتتری
تو 99 درصد بنگاهها میذارن بری بشینی تو ماشین ...
به جای بحث این بهترین راهکار برای شماست...نقل قول:
شما یه روز برو توی بنگاه ، معمولا تو بنگاهها هم میتونی 206 ببینی هم سمند هم 405 و پرشیا و یخورده کمتر از بقیه تندر
ببین تو کدوم از بقیه راحتتری
تو 99 درصد بنگاهها میذارن بری بشینی تو ماشین ...
مرسی ممنون!:10:نقل قول:
خوشبحالت با این قدت
هر ماشینی میخای بگیر بجاش صندلیشو نغییر بده همین
خب ، این قضیه ش فرق میکنه.نقل قول:
شما باید توو شرایطت اضافه کنی هرماشینی تا سقف 11 تومن غیر از پراید!
ال 90 شاید سقفش کمی بلندتر باشه ولی شخصا با ظاهرش خیلی مشکل دارم ، غیر از اون اینکه بدنه ی بسیار ضعیفی داره برخلاف اون چیزی که نشون میده!نقل قول:
اما راجع به سمند ، خودم که تست نکردم ولی خیلی وقته میبینم اون رفیقمون با 194 سانت قد راحت با ماشینش اینور اونور میره...
سلام بر و بچه های قد بلند!!!
یادتون نره که اروپایی ها توی 206 و L90 میشینن، مطمئن باشین که جاتونو داره!!!
تو ایران همه کوتوله ان .
تو خیلی از کشور های اروپایی متوسط قد مردم ( دقت کنین هم مرد و هم زن ) بالای 175 هستش . مثلا چند وقت پیش شنیدم تو هلند متوسط قد مردا 188 هستش .:46: گفتم واسه اطلاعات عمومیتون .
فکر نکنم با پراید ، 405 ، سمند مشکل داشته باشی فقط 206 ممکنه یکم از نظر دید اذیت شی .
l90 هم پیشنهاد می کنم فکرشو نکن چون مخارجش کمر شکنه