می خواهم یک چیزی باشد که همان موقع مو را خیس کنم و حالت بدهم و باعث بشه حالت مو همانطور بمونه و به راحتی تغییر حالت نده . البته نه اینکه مو سنگ بشه
Printable View
می خواهم یک چیزی باشد که همان موقع مو را خیس کنم و حالت بدهم و باعث بشه حالت مو همانطور بمونه و به راحتی تغییر حالت نده . البته نه اینکه مو سنگ بشه
این حرفها دیگه خریدار نداره!!!نقل قول:
شرکتهای ژل سازی و کرم، تافت و... امروز دیگه با استانداردهای بهداشتی روز میرن جلو... پس منفعت شون از ضررشون به مراطب بیشتره!
اتفاقا حرفشون برای اون دسته از دوستانی که از ژل و تافت و ... استفاده میکنن و بعد تنبلیشون میاد که همون شب سرشون رو بشورن کاملا درسته : دینقل قول:
کرم مو دیگه چه صیغه یی هست ؟:31:
من بخاطر بلندی موهام اتو میکشم
بهترین گزینه برای قبل از اتو چیه ؟
همین کرم ؟
اگه کرم چه مارکی باشه و چطور استفاده بشه ؟:13:
اره کرم .. خوبه . قبل از اتو کمی بزن به موت و قشنگ به به خورد مو البته مقدارش کم باشه بعد اتو هم بزن برای حالت دهی !
نوع مارک هم باید از داروخانه های معتبر و متخصص بپرسید ! کرم موی nivea بد نیست.
:13:
من الان رفتم یه کرم مو بخرم روش نوشته بود
موارد استفاده : موهای ضعیف و مرده :18:
طریقه مصرف : روی موهای مرطوب بمالید و 15 دقیقه بعد اب بکشید
مطمئنید اینو قبل از اتو بزنم ؟
گوش شیطون کر:31: موهام خیلی سرحال و پرپشت هستن:19:
بگو کرم مو قبل از اتو می خوام خودشون می فهمن.
سلام من وقتی میرم حموم خیلی پف می کنه و وز میشه وبد شکل میشه بهترین کاری که می تونم بکنم چیه که موهام خوش حالت بشه وبعد از حموم بد ترکیب نشه؟:31:
مثل من وقتی می خواهی بری بیرون اول موهاتو آب بزن وبعد ژل بمال بعدش شونه کن وبرو بیرون.نقل قول:
یه سوال بعد از زدن تافت آیا باید همون روز رفت حموم وآیا شامپو پروتیینه برای مو خوبه یا نه؟