نقل قول:
حالا یه سوال اساسی:
اینایی که میگن و میگین راسته یا طبق معمول دروغ و خالی بندیه، بعد 2 ماه دیگه میبینیم نصف ماشینایی که بستن آتیش گرفتن یا موتورشون ترکیده یا...
هوم؟:13:
مگه میخوای بمب ببندی رو ماشین?!؟:13: نه معلوم شد سوپرCNG به گروه خونی تو نمیخوره همینجوریش عرق کردی! :31::tongue:
دو ماه بعد?!؟ نقل قولهای زیر مال دو سال قبله بد نیستش بخونی.خودم که مشکلی ندیدم بلکه با خیال راحت تر از قبل میزنم رو گاز.این نقل قولایی که میذارم از tuningtalk و phalls هستش لینکهاشو قبلاً گذاشتم.مگه نگاه نکردی?!؟ من لینکها رو واسه پرنده های آسمون که نذاشتم عزیز
نقل قول:
21 August 2008, 11:17 AM
من يه پرايد دارم كه 1 سالي هست گاز سوز كردم
اوايل گاز خيلي اذيت ميكرد. توي ترمزهاي ناگهاني ماشين خاموش ميشد. شتاب اوليه خوبي نداشت
بعد از طي همه اين مشكلات، اقدام به نصب سوپر cng كردم كه مكمل سيستم cng هست.(قيمت بين 45-55)
حالا همه اين مشكلات حل شده و گاز حدود 85-90 درصد مثل بنزين شده.
قبلا با گاز نميتونستم سر بالايي رو با چهار تا سرنشين برم ولي حالا سر بالايي+چهارسرنشين+كولر راحت جواب ميده.
نقل قول:
-من خیلی زیاد از گاز استفاد میکنم هر روز یه باک گاز میزنم
-ماشین با گاز خیلی خوب استارت میخوره و مشکلی ندارم باهاش
-یکی از آشناها میگفت که یه چیزی به ماشینش اضافه کرده به اسم سوپر CNG میگفت ماشین خیلی پر قدرت شده
نقل قول:
سلام به دوست خوبم
من كارم كلا CNG سي ان جي و سيستمهاي مرتبط با اون هست و بيشتر تو زمينه اي سي يو و مشكلات اون كار ميكنم
همينطور به طورتخصصي روي پرايد و اميدوارم كه بتونم به سوالات شما پاسخ بدم
اين قراردادن قوطي گازوييل رو كه فرموديد وجود داره ولي كاراصولي ترش استفاده از دو مدل محصول سوپر سي ان جي هست كه به راحتي قابل نصب هست يكي وطني و اون يكي خارجيبا قيمت بالا
دراين دستگاه شما مقداري روغن با مشخصات خاص ميريزيد كه كار روغن كاري سوپاپها رو انجام ميده و و در مسير ورودي هوا و قبل از ميكسر نصب ميشه و با مكش هوا و پيچ تنظيم اين دستگاه شما ميتونيد به راحتي ميزان ورودي روغن رو كنترل كنيد
مدل ايراني اين محصول در دورهاي بالا زياد كارايي نداره ولي براي دورهاي پايين خوب كار ميكنه
در ضمن مدلهاي خارجي ديگري هم داره كه در اونها رغن دان دستگاه به صورت خشابي هست و راحت ميتونيد روغن تزريق كنيد و اينم بگم كه مصرف روغن اين دستگاه كم هست و اگه واقعا روي گاز زياد كار ميكنيد از اون استفاده كنيد
يه پيشنهاد ديگه و اونم اينكه ميتونيد بجاي اين كارها هنگام كار روي گاز هر 45 دقيقه يه 5 دقيقه با بنزين كاركنيدتا سوپاپها كاملا خشك كار نكنند توي زمان طولاني .
نقل قول:
بعدش هم یه سوپر یس ان جی نصب کن شتاب و خفه کردن توی دور پایین تا حد چشمگیری بهتر میشه.
و...