با سلام :31:
من کنکوری هستم به همین دلیل زیاد نمی تونم به تاپک سر بزنم بابت این متاسفم :41:
یادگیری گیم پلی این بازی 30 دقیقه یا کمتر وقت میگیره برای آموزش به سرور اولی که boot است برید در انجا با کامییوتر یا با ادم بدون کسر kd بازی خواهید کرد .:27:
سوال :تو خيلي از سرورها كه ميرم و وارد ليست اعضايي كه دارن بازي ميكنن ميشم يه دفعه ارور ميده و ميگه يا به ادمين سرور كانكت شو يا فايروالو خاموش كن.
چي كار كنم؟(فايروالم خاموشه)
جواب :این به علت لگ بالا است که یکی از موارد زیر رو شامل می شه ::41:
1.اینترنت قطع است:18:
2. فایروال روشنه :18:
3.سرعت اینترنت شما کم است که باید حداقل 128 باشه وسرعت دانلود اون 128 باید 20kbs باشه
4.یه برنامه روی کامپیوتر مانع ایجاد ارتباط میشه مثل انتی ویروس که باید اون رو خاموش کنید
5. یه برنامه سرعت ایترنت شما رو کم میکنه مثلا پی سی سویت موبایل یا آدیت کننده ویندوز که از کنترل پنل در قسمت windows updet می تونید خاموش کنیدش.
باگرفتن برنامه du mater میزان دانلود و آپلود خودتون رو چک کنید یعنی به دسکتاپ برید و ببینید دانلود و اپلود چقدر است اگه بالا 20 kbs در برنامه بود برنامه comodo را از سایتبگیرید این برنامه یک فایر وال قوی است که با ان ورود و خروج اطلاعات رو کنترل می کنید.کد:www.comodo.com
برنامه هم هست که تا حدودی سرعت اینترنتشما رو افزایش میده مثل :Throttle 6
این برنامه رو همه جا میتونید پیدا کنید
ضمنا باز در ابدیت جدیدش زمین تا آسمون تغییر کرده گرافیک و تمامی قسمت ها زیاد شده وباگ ها هم برطرف شده است و کلی ایتم و چپتر جدید اضافه شده است حتما بیبنید .:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
اگه بازیه می کنید nick name خودتون رو بگید تا add کنمتون :10:
nick name من ali72
nick name پسر عمه من cerash