شرمنده:31:نقل قول:
حیف اسکنر ندارم و الا حتما برات میزاشتم اون جزوه رو
شرمنده:31:نقل قول:
حیف اسکنر ندارم و الا حتما برات میزاشتم اون جزوه رو
بهنام جان یه عکس هم ازش بگیری حله!!البته اگه زحمتی نمیشه و ...(همین حرفا:31:)نقل قول:
آخه چه قدر من پر روئم:13::31:
به نظر من همش دارن میپیچونن ، امروز همه اومدن فقط یک توضیح مختصر دادن و بعد رفتن ،گفتن سوالاتونو بپرسید. منکه وسطش (ساعت 9:40) پا شدم رفتم ، خوابم گرفت :دی
فقط اون جزوه خوبه که سوالای خودمو توی اون گرفتم ، نه توی همایش :19:
بفرما اینم عکس:نقل قول:
البته کیفیتش بالا نیست بعضی جاها هم کج افتاده که به بزرگی خودتون ببخشیدکد:http://www.4shared.com/file/au-p3I-O/shimi.html
بهنام جان دمت گرم.عالی بودنقل قول:
من پرینتشون گرفتم خوب وخوانا بود
ممنون
سلام
من بالاخره تونستم بیام اینترنت تو تهران (واقعا اینترنت ایران در کل جهان بهترینه!)
من شمبه بلند شدم رفتم دیدم نگهبانه گفت برو فردا بیا حالا دیروزش 70 بار زنگ زده بودم ور نداشته بودن! یاد حرف دوستمون در صفحه قبل افتادم ...
فرداش فکر کردم میخواد ماله روزز قبل رو بگه دیر رفتم تا رسیدم دیدم داره مکانیک رو میگه !
نیم ساعت آخرش رسیدم ... دلم سوخت!
دیگه جز اون نرفتم
فردا میرم عمران داره...
ولی در کل اطلاعاتی که به درد انتخاب رشته بخوره نمیدن ! اونایی که من دیدم اینجوری بودن !
فردا عمران نیست...برنامش یه ذره تغییر کرده نسبت به اون عکسی که گذاشته شدهنقل قول:
برنامه جدید اینه:
کد:http://www.aut.ac.ir/general/schadule.htm
IT و کامپیوتر امروز افتضاح بود
رفتیم تو یه سالنی یه جا نشستیم هیچ کس نیومد چیزی بگه تا نزدیک 9:40 !!
آخرش رفتیم فهمیدیم سالن کناریش سخنرانی بوده! دوستم هم رفته بود تو همون سالن سخنرانی رو شنیده بود ولی هیچی دستگیرش نشده بود.. خیلی بد بود
کلا ولی من دلم نسوخت چون اصلا نمیخوام IT و کامپیوتر بزنم. همینجوری بیکار بودم گفتم بیام ببینم چه خبره!!
فقط ساندیس آخرش چسبید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من امروز ساعت 9 رسیدم ، گفتم از دست دادم ، دیدم هنوز شروع نشده.
اول قرار بود آمفی تئاتر اصلی باشه ، بعد شد دانشکده برق (باز خوب بود) و حالا هم شد دانشکده نساجی. من تا 9:15 نشستم ، دیدم هنوز شروع نکرده ، پاشدم رفتم.
توی اینا به نظر من فقط مکانیک خوب اجرا کرد.
اون استاد هوافضاش که میگفت "برو اسلاید بعد :13:"
مهندسی شیمی "سوال دارید بپرسید ، وگرنه ممنون :13:"
امروز هم که میگید 9:40 شروع شد با اون وضع بد.