نقل قول:
خوب، سرتون رو درد نیارم و 5 تا سوال بپرسم:
:18::19::9::10:
نقل قول:
1-من شنیده ام که چون تشخیص تیروئید از پاراتیروئید سخت هست، جراح ممکنه بخشی از پاراتیروئید رو هم برداره که مسلماً بیمار به قرص کلسیم و کمبود فسفر دچار می شه. درسته؟ ولی ید رادیواکتیو انگار هوشمندانه تر عمل می کنه و انگار کاری به پاراتیروئید نداره. اگر اینگونه است پس بین جراحی و خوردن ید(در حالت مساوی)، خوردن ید ارجح هست.
البته این سوال نبود :18: خدتون علت را بیان کردید :46:
نقل قول:
2-آیا کار تیروئید فقط ساختن T3و T4هست و روی هوش و حافظه و دیگر بخش های بدن کارکردی نداره؟ اگر اینطوری هست پس اونهایی که ید می خورن، هوش و حافظه شون کاهش پیدا کنه، حتی اگر لوتیروکسین بخورن یا مساله چیز دیگری است؟
کار تیروئید فقط ساختن هورمونهای تیروئید یعنی T3 T4 می باشد ولی این هورمونها خودشان در زمان نوزادی و کودکی در تکامل سیستم مغزی نقش مهمی دارند . ولی در بزرگسالی تاثیر آنچنانی روی هوش ندارند . در هر صورت بعد از تجویز ید رادیو اکتیو و تخریب غده فرد را رها نمی کنند و به وی هورمونهای تیروئید را تجویز می کنند تا فرد از کمبود آنها رنج نبرد . :20:
نقل قول:
3-آیا میزان تخریبی که ید رادیواکتیو انجام می ده، به بافت تیروئید، بزرگی و کوچکی، چند گره ای و یک گره ای و میزان ید بستگی داره؟ مثلاً تیروئید من چند گره ای هست، آیا ید همه گره ها رو نابود می کنه؟
میزان تخریب به جذب ید توسط گره ها بستگی و هر چه جذب ید آنها بالا ترباشه تخریب هم بیشتره
نقل قول:
4-بعد از خوردن ید و کم کار شدنش، تمام تیروئید از بین می ره یا هنوز بخشی از آن باقی می ماند؟ آیا وجود بخش تخریب شده در بدن، احتیاجی به برداشتن پیدا می کند؟
هدف اینه که درصد بالایی از غده را تخریب بشه ولی نمی توان دقیقا پیش بینی کرد که چقدر از غده تخریب میشه :13: بسیار مورد پیش میاد که با این درمان قسمتی از غده باقی مانه و بتدریج مجددا فرد دچار پرکاری شده است .
بخش تخریب شده را کاری نداریم و در بدن باقی می ماند .
نقل قول:
5-آیا این گره ها در هر دو لُب ایجاد می شوند یا فقط در یک طرف قرار می گیرند؟ آخه سمت راست تیروئید من بزرگتر از سمت چپ آن است.
هر دو طرف ممکنه ایجاد بشه
نقل قول:
ببخشید که اینقدر پُر حرف و پُر سوالم
:11: