نقل قول:
کدوماش اشتباه نبود؟اشتباهاتی که خودت دیدی رو بذار ما هم ببینیم:8:
اینا به نظر من سوتی نیستن ولی البته شاید هم واقعا سوتی و اشتباه باشه! نمیدونم!:31:
نقل قول:
1. در فصل يازدهم كتاب 6 قيد ميشه كه سال اوليها براي آزمون كوييديچ ميان، در صورتي كه بازي كوييديچ براي سال اوليها ممنوعه،
شاید به خاطره برگزیده بودنش اومدن! چون هری تو ادامش میفهمه که از گروهای دیگه مدرسه برای اومده بودن انتخاب کوئیدیچ گریفندور!
نقل قول:
3. کسی نمی تونست تو میدون گریمولد ظاهر بشه. ولی فرد و جرج تو کتاب 5 اینکار رو به دفعات کردن
فکر کنم کسایی که نوشته آدرس گریمولد (دامبلدور داده بود) رو خونده باشن، این قابلیت رو داشته باشن! ولی باز حرفت منطقیه...:20:
نقل قول:
11. تو بازی شطرنج وقتی رون جای اسبه میگه که باید یه خونه بره جلو تا وزیر بزنتش و هری شاه رو مات کنه. اما اسب فقط حرکت Lیعنی 2 تا جلو یه دونه به اطراف میتونه بره
یعنی این حالت پایین نمیشه؟ شاید منظورش از حرکت به جلو، حرکت L بوده؟ راستی اون قسمت بولد شودت غلطه ها! نه؟
نقل قول:
13. قبل از شروع شدن شطرنج، رون میگه هری تو برو جای فیل. هرمیون تو هم برو کنارش جای رخ.
اما رخ کنار اسبه نه فیل
البته من زیاد از شطرنج سررشته ندارم! ولی فکر کنم تو بازیه شطرنج هر رنگ صاحبه، دو تا فیل، دو تا اسب و دو تا رخ هستش و از هرکدوم یه مهره صفحه راست و یه مهره سمت چپ بازی هستند! اگه رون اسب سمت راست رو انتخاب کرده، پس به هری گفته که بره فیل سمت چپ رو انتخاب کنه و منظورش از جمله بولد شده این بوده که هرمیون رخی رو انتخاب کنه که نزدیک هریه و در واقع سمت چپه!
الان اشتباه ها و دوگانگی هایی که خودم دیدم، به خاطرم نمیاد، ولی حتما اینجا، تو یه پست دیگه میتایپمشون...
یاعلی:11: