فینال بین اسپانیا و برزیل شک نکنید .
Printable View
فینال بین اسپانیا و برزیل شک نکنید .
مسیر برزیل (طبق معمول ) حداقل تا نیمه نهایی بسیار راحت هست . آلمان بر خلاف معمول با مسیر بسیار مشکلی روبرو شده که بازیهایی در پیش داره که هم جسم و هم ذهن بازیکن ها رو فرسوده میکنه .
انگلستان هم تقریبا مثل همیشه با مسیر مشکلی روبرو شده . از آن طرف یکی از تیم های اروگوئه ، کره ، آمریکا و غنا را در نیمه نهایی خواهیم دید که احتمال آمریکا و اروگوئه زیادتر است . در طرف دیگر اسپانیا و پرتغال بازی سختی در پیش دارند ، اسپانیا مطمئن نشان نداده تقابل پرتغالی ها با آنها جالب است . و هلند هم بازی سختی در مقابل اسلواکی (اروپای غربی در مقابل اروپای شرقی ) دارد . کلا هلند تاریخ نشون داده که خوب جلو میرن اما یک مرتبه خوب هم عقب میرن .
اروگوئه در مقابل کره تا حدودی شبیه پاراگوئه در مقابل ژاپن است . ببینیم تکرار جام 2002 رقم می خورد یا نه . به نظرم پاراگوئه بازی سخت تری در برابر ژاپن دارد تا اروگوئه در برابر کره . هر چند هر دو تیم آسیای شرقی نا شناخته اند برای آن دو تیم آمریکای لاتین .
6 تیم از اروپا (5 تیم با اصافه یک تیم از اروپای شرقی ) ، 5 تیم از آمریکای جنوبی ، 2 تیم از آمریکای شمالی و مرکزی ، 1 تیم از آفریقا و 2 تیم از آسیای شرقی 16 تیم نهایی را تشکیل داده اند . نکته قابل توجه به جز دو تیم از آسیای شرقی ، کمرنگ بودن تیم های اروپایی و پر رنگ بودن تیم های آمریکای جنوبی است .
به نظر من آرژانتین قهرمان میشه
یکی از 4 تیم کره - آمریکا - غنا یا اروگوئه در نیمه نهایی خواهند بود. هیجان انگیز نیست؟
نه . اروگوئه 2 بار قهرمان شده. اگه بیاد من که تعجب نمی کنم.نقل قول:
هیجان انگیز نیست؟
درسته. قبل از کشف آتش!نقل قول:
عجب مسیر سختی داره آلمان
اونوقت هی میگن آلمان خوش شانسه
حالا وقتی اول انگلیسو بزنیم و بعد آرژانتینو بزنیم و بعد اسپانیا رو ببریم و بعدشم هلند رو ببریم و قهرمان بشیم باز میان میگن که شانس دارن این آلمانا:دی
البته وقتی انگلیس تا فینال رسید دیگه کسی در مورد تیمتون چیزی نمیگه:31:
والله تیمی که بتونه همه اینایی که اسم بردی رو بزنه ، شانس داره دیگه. :31: نداااااااره؟ :46:نقل قول:
واقعا که قهرمانی آلمان بعد از بردن انگلیس ، آرژانتین ، اسیانیا و هلند چه فازی میده :8: