نقل قول:
درسته که مارادونا بهترین بازیکن قرن گذشته اس ، اما انصافاً زیدان همه ی مشخصه های یک بازیکن خوب رو داشت نه فقط سرعت و تکنیک.:46:
Printable View
نقل قول:
درسته که مارادونا بهترین بازیکن قرن گذشته اس ، اما انصافاً زیدان همه ی مشخصه های یک بازیکن خوب رو داشت نه فقط سرعت و تکنیک.:46:
قیصر بکن بائر
اين متن به درستي جواب اين تاپيكه :
پيشنهاد ميكنم كامل بخونينش !کد:http://www.goal.com/iran/news/1829/جام-جهانی/2010/06/23/1991869/اين-مارادونا-نماد-يك-ملت
+
من درسته طرفدار آلمان هستم ولي به شخصه خيلي از مارادونا خوشم مياد ... آدم جالب و دوست داشتني هست .
فن باستن بزرگ نبوده؟؟
جهت اطلاعتون: اين مهاجم بزرگ فوتبال جهان در سال 1988 به همراه تيم ملي هلند قهرمان يورو 88 شد و با ميلان هم قهرمان اروپا شده و چند بار هم قهرمان سري آ ايتاليا شدن.
من با همه گزينه هات موافقم مخصوصآ مارادونا و زيدان و كرايف
فقط دیگو مارادونا:5:
به نظر من زیدان...
1- مارادونا
2- زیدان
راستی تو اون گزینه هاتون ذکر کنید که منظور از رونالدو، رونالدوی برزیلی هستش!:31: هر چند کریس رونالدو هم واقعا بازیکن عالی ایه!:20:
آره دوست عزیز حتما رونالدوی افسانه ای برزیله!!:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
دوست عزیز فن باستن 3 بار توپ طلای فوتبال اروپا رو برده که یک رکورد افسانه ای محسوب میشه!!!نقل قول:
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
تا لحظه آخر تصمیم داشتم باجو رو هم بذارم!نقل قول:
بعد تصمیم گرفتم حداقلش یا قهرمان جهان شده باشه یا حداقل 2 دوبار توپ طلای اروپا و یا عنوان بهترین بازیکن جهان رو کسب کرده باشه!
از استقبال خوب دوستان تشکر میکنم:11:
مارادونا با اقتدار اوله