-
دقیقا موضوع همینه ما هم همین مشکل رو داریم از بس که این باطری رو در آور دیم و زدم جا قفلش داره لق میزنه
اگه میشد که موقع اتصال به برق لب تاب از باطری استفاده نکنه و جریان برق هم از آدابتور باطری رو شارژ نکنه خیلی عالی میشد
ولی به نظر میرسه این مورد ب هیچ نرم افزاری حل نشه چون موردش خیلی خیلی سخت افزاریه؟ نه.....!!!
-
چون علتی برای در آوردن باتری وجود نداره برای همین نرم افزاری هم برای این کار ساخته نشده ....
و هیچ برندی هم تدارک همچین کاری رو روی لپتاپش انجام نمیده که باتری شارژ نشه و یا باتری رو بخواییم در بیاریم
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
چون علتی برای در آوردن باتری وجود نداره برای همین نرم افزاری هم برای این کار ساخته نشده ....
و هیچ برندی هم تدارک همچین کاری رو روی لپتاپش انجام نمیده که باتری شارژ نشه و یا باتری رو بخواییم در بیاریم
-
معمولا چند ساعت مي تونيم با شارژ باتري كار كنيم؟چون من يه لپ تاپ خريدم احساس مي كنم خيلي زود شارژ خالي ميكنه.
-
واسه من که 45 مین تا یک ساعت کار معمولی
-
من یه asus eee 4gb دارم و روزی بالای 8 ساعت استفاده مجبورم روزی 4 بار شارژ کنم.کاش می شد بدون در اوردن باطری از شارژر استفاده کرد اخه من روزی 4 بار شارژ کنم پدر باطری در میاد.میشه از شارژر استفاده کنم و باطری هم روش باشه اسیبی به نت بوک نمیرسه مثلا باطریش یا ایسی شارژش؟واقعا نیاز دارم به این کمک . راهنماییتون.
-
اگه باطری روی لپتاپ باشه و مداوم باهاش کار کنیم که دائم در حال شارژه! پیر باطری درمیاد
-
در آوردن باطری
دوستان عزیز فرمودنن نباید باطری رو در بیاریم!!!!
خوب وقتی که برق میره یا حتی دوشاخه رو از پریز میکشیم چراغ آداپتور برای مدت کوتاهی روشنه یعنی مقداری برق تو آداپتور ذخیره میشه که مانع آسیب رسیدن به لپ تاپ میشه.دققا مپل محافظ یخچال یا....
پس نگران نباشید:5: