نقل قول:
چه ربطی داره . من خودم دیده ام بعضی از گرافیک های انویدیا با مادربوردهای چیپست AMD مشکل
پیدا میکنند 2تا 3 مورد خودم دیدم از جای دیگه هم پرسیدم تا حالا با چندین موارد از این قبیل برخورده بودند
در اخر مجبور به تعویض با ATI گشته اند.:20:
Printable View
نقل قول:
چه ربطی داره . من خودم دیده ام بعضی از گرافیک های انویدیا با مادربوردهای چیپست AMD مشکل
پیدا میکنند 2تا 3 مورد خودم دیدم از جای دیگه هم پرسیدم تا حالا با چندین موارد از این قبیل برخورده بودند
در اخر مجبور به تعویض با ATI گشته اند.:20:
مسلما اشکال از یه جای دیگه بودهنقل قول:
در اخر مجبور به تعویض با ATI گشته اند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ تئوریک چنین چیزی ممکن نیست!
(مثل اینکه بگیم فلان باتری قلمی با فلان ماشین حساب سازگار نیست!!!!)
نه نه اصلا تمامی سیستم ها نو بوده و هنوز اسمبل نشده بودند فکر نکنم همگی سالم هم بودن گفتم شاید من اشتباه کنم
رفتم به چند فروشگاه بزرگ و معتبر اینو گفتند که بله چنین مشکلی وجود داره .این مشکل برای سیستم خودم هم پیش امد
یه دونه 4670 گرفتم حل شد
تابحال به همچین موردی بر نخوردم!نقل قول:
نه نه اصلا تمامی سیستم ها نو بوده و هنوز اسمبل نشده بودند فکر نکنم همگی سالم هم بودن گفتم شاید من اشتباه کنم
رفتم به چند فروشگاه بزرگ و معتبر اینو گفتند که بله چنین مشکلی وجود داره .این مشکل برای سیستم خودم هم پیش امد
یه دونه 4670 گرفتم حل شد
والا با عقل جور در نمیاد...(ولی اینو از فروشنده ها زیاد شنیدم)
نه مطمئنم چنین مشکلی با چیپست AMD دارند گرافیک قبلیم 8500 GT بود .
شاید از اینه که چیپ مادربورد من ATI هستش ؟ بلاخره ATI و NVIDA رقیبند یه شات از گزارش CPU -Z
میگذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تا حدودی درسته ولی مشکل به هیچ عنوان سخت افزاری نیست و با تعویض درایور حل میشهنقل قول:
در اخر مجبور به تعویض با ATI گشته اند.
سلام!
خب من رفتم بازار، باز هم درمورد سیستمی که آقای ultra black پیشنهاد دادن تحقیق کردم!
هرکی هر جنسی داره، میخواد به زور بندازه به آدم :دی ولی نظر اکثرشون توی بعضی چیزها یکی بود!
CPUای که پیشنهاد دادید، یعنی CPU:AMD Athlon II X4 635=115 را اصلا بهم توصیه نکردند و اکثرا intel را بهم توصیه کردند، دلایلشون هم این بود که intelبهتره و اینجا، از هر 20تا سیستم که بسته میشه، یک نفر میره سراغ AMD و ممکنه مشتری اول و آخرش خودت باشی و از این حرفا که البته برای من دلیل نشد که intel نسبت به AMD برتری داره!
نظر شما چیست؟ واقعا AMD نسبت به intel چه برتری داره؟ اگه قرار باشه intel بگیرم ، لطفا یک یا دو مدل intel خوب هم بهم پیشنهاد کنید!
و اما درمورد گرافیک هم هنوز مردد هستم که با 100 تومن،بهترین گرافیکی که میشه خرید چی هست! sapphire5570 1G یا gt240 یا..... و چرا؟ در این مورد میشه بیشتر راهنماییم کنید؟
درمورد هارد هم بهم گفتم samsung بعد از مدتی صداش درمیاد! راست میگن؟
البته تو بازار اینجا هارد samsung خیلی کم هست!western را بهم پیشنهاد دادن!
نسبت به بودجه ی شما AMD پیشنهاد داده شده اگر بودجتون بیشتر بود 100 درصد intel برای کار شما بهترهنقل قول:
خب من رفتم بازار، باز هم درمورد سیستمی که آقای ultra black پیشنهاد دادن تحقیق کردم!
هرکی هر جنسی داره، میخواد به زور بندازه به آدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی نظر اکثرشون توی بعضی چیزها یکی بود!
CPUای که پیشنهاد دادید، یعنی CPU:AMD Athlon II X4 635=115 را اصلا بهم توصیه نکردند و اکثرا intel را بهم توصیه کردند، دلایلشون هم این بود که intelبهتره و اینجا، از هر 20تا سیستم که بسته میشه، یک نفر میره سراغ AMD و ممکنه مشتری اول و آخرش خودت باشی و از این حرفا که البته برای من دلیل نشد که intel نسبت به AMD برتری داره!
نظر شما چیست؟ واقعا AMD نسبت به intel چه برتری داره؟ اگه قرار باشه intel بگیرم ، لطفا یک یا دو مدل intel خوب هم بهم پیشنهاد کنید!
تو این رنج چیز جالبی از Intel نمیشه بست چون اگه یه سمت سوکت LGA775 اینتل برید،امکان ارتقا در آینده رو از دست میدیدنقل قول:
برای سوکتهای LGA1156 و LGA1366 بودجتون کم هست
بنابراین بهترین انتخاب همین AMD چهار هسته ای خوش قیمت هست!
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
راستی توصیه می کنم اصلا به پیشنهادات فروشنده ها گوش نکنید که بعدا بدجور پشیمون میشید!