یه خورده دیگه براتون اموزش تصویری میزارم:31:
mortal kombat 2008 (که فکر کنم اسمت جمال باشه (نبودم خودت ببخش مارو:11:)) فکر کنم یادت رفته که گفتم بعد از هر تغییر باید فایل continu.bat رو اجرا کنی. اگه بازم کار نکرد آخر سر فایل onject رو اجرا کن:46:
Printable View
یه خورده دیگه براتون اموزش تصویری میزارم:31:
mortal kombat 2008 (که فکر کنم اسمت جمال باشه (نبودم خودت ببخش مارو:11:)) فکر کنم یادت رفته که گفتم بعد از هر تغییر باید فایل continu.bat رو اجرا کنی. اگه بازم کار نکرد آخر سر فایل onject رو اجرا کن:46:
منتظریم :دی برای اموزشت
پس اموزش چی شد
سریع تر بزار
باشه خیلی خوب دو روز رفته بودم کوهپیمایی.:31:نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بگم آموزش نتیجه نداره. چون ویندوز سون مورتال چهار نمیاره بالا فقط طریقه ی کار رو میبینید نتیجه ی نهایی رو نمیبینید.
فیلمی نمیتونم بزارم عکسیه. pdf یا همین جا؟
شما هم یه دو سه تا چیز بگید دیگه. اصلا ادیت بلد نیستین؟
تو که هنوز کامل یاد ندادی.
همین جا بزار- pdf هم گذاشتی چه بهتر.
من تغییر اهنگ های پروجکت 4.7 و تغییر نیم پروجکت 4.5 رو بلدم والبته 4.7 بلدم تصاویر و حتی ویدیوی اول بازی رو تغییر بدم. پاتچ ام کا 4 رو هم دارم.هرکدوم رو خواستید بگید. میزارم.
پاتچ نه پچ.:31:نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه رو بزار.
منتظر pdf شما هستیم
تو که برای همین ادیت ام کا 4 ما رو یه هفته الاف کردی اگه من بخوام اینا رو بزرام پس باید یک ماه طول بکشه.نقل قول:
اول تو این اموزش رو بزار بعد من میزارم.
چشم ببخشید:11: سرم خیلی شلوغه. رو دوتا بازی کار میکنم دارم واسه مسابقه های گارنا هم تمرین میکنم. دارم یه بازی هم مه یکی دیگه سفارش داده رو هم واسش ادیت میکنم. این همه وقت از کجا بیارم؟ درضمن پی دی اف خیل واسه اینترنتم سنگینه. باید یه وقت که کار ندارم بزارم آپ شه تا طول میکشه وقتی از دست نداده باشم. تو ایران بلاگ و پرشین آپلود هم آپ کنم یه خورده دیگه فایله پاک میشه. فایل هم نمیتونم پیوست کنم. 4share هم که همه ایراد میگیرن. شما سایتی واسه آپلود سریع جز پرشین گیگ نمیشناسین.