بچه ها یه سوال دیگه:
SAPPHIRE HD 5770 1GB
و
SAPPHIRE VAPOR-X HD 5770 1GB
فرقشون توی چیه؟
Printable View
بچه ها یه سوال دیگه:
SAPPHIRE HD 5770 1GB
و
فرقشون توی چیه؟
تفاوتشون تو خنک کننده هاشون هست که Vapor-X پیشرفته تره و همچنین کمی اورکلاک شده
زمان ما که 5770 نبود ولی بازم اگه من بودم 5850 ور میداشتم چون قابلیت ارتقا دارمنقل قول:
یعنی وقتی احساس کردم کارتم داره ضعیف میشه یه 5850 دیگه می خرم میزارم کنار این یکی :46:
بعد یه سوال: این مینبورد 2 تا سوکت PCIE داره که یکیش X16 هست یکی X4 (طبق دفترچه راهنما خودم) اونوقت قدرت کارت گرافیک دوم چقدرکمتر میشه؟
اصلا ربطی داره؟
برای ایشون می گم که بهش 2 تا 5770 پیشنهاد میدید:10:
البته به توان پاور و پشتیبانی مادربرد هم بستگی داره!نقل قول:
زمان ما که 5770 نبود ولی بازم اگه من بودم 5850 ور میداشتم چون قابلیت ارتقا دارم
یعنی وقتی احساس کردم کارتم داره ضعیف میشه یه 5850 دیگه می خرم میزارم کنار این یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دقیقا ربط داره.خوب شما امکان کراس فایر را تا حدود زیادی از دست دادی چون لینک X4 برای بیشتر کارتهای گرافیک محدودیت ایجاد می کنه.مثلا برای کراس فایر کردن 5850 کاملا دچار افت کارایی کارت دوم میشه و برای شما خرید یک کارت قدرتمند تر بهتر از کراس فایر هست هر چند که اینطوری هم از نظر مالی ضرر نسبتا سنگینی متحمل میشی البته فعلا با توجه به قدرت 5850 اصلا نیازی به تعویض کارت یا کراس فایر نیست:20:نقل قول:
بعد یه سوال: این مینبورد 2 تا سوکت PCIE داره که یکیش X16 هست یکی X4 (طبق دفترچه راهنما خودم) اونوقت قدرت کارت گرافیک دوم چقدرکمتر میشه؟
اصلا ربطی داره؟
Ultra_Black جان ببخشید که هی سوال میکنم بعد
SAPPHIRE HD 5770 1GB
و
ارزشش رو داره که با اختلاف 40 تومن SAPPHIRE VAPOR-X HD 5770 1GB رو بردارم؟
خیر ارزش 40 تومن رو ندارهنقل قول:
Ultra_Black جان ببخشید که هی سوال میکنم بعد
SAPPHIRE HD 5770 1GB
و
ارزشش رو داره که با اختلاف 40 تومن SAPPHIRE VAPOR-X HD 5770 1GB رو بردارم؟
حداکثر 10-15 تومن ارزشش رو داره!
خوب دیگه پس چرا به ایشون می گید که دوتا 5770 وردارهنقل قول:
به ایشونم که مین منو پیشنهاد دادین
شایدم واسه 5770 محدودیت ایجاد نمیکنه؟
البته اگه مین اینتل رو ورداره که 1 X16 داره و یه x8 فکر کنم واسه کراس بهتر باشه ولی با وجود p55a-ud3 اصلا ارزش نداره خصوصا این که Sata 6gb/s و USB 3 نداره
خوب بچه ها سیستم من شد از این قرار چک بکنید ببینید چیزی مشکل نیست توش:
Main :GIGABYTE - P55A-UD3P
CPU : CPU:Intel Core i5 750
VGA : ATI SAPPHIRE HD 5770 1GB
RAM : CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
Speaker : MICROLAB - LXi 6325A
Power : Memonex Silent EX L.N 540W
HDD: Seagate-SATA 2 - 1 TeraByte / 32mb buffer
HDD: Western Digital My Book Essential Edition - 1000 GB - 1 TeraByte
Case : Cooler Master Elite 330
Keyboard+Mouse : A4TECH GL-1630 + MOUSE
چطوره؟ هارد رو حتما" میخواستم یه اکسترنال بردارم یه اینترنال .... راستی شد حدود 1.500 دوستان بگن چیزی کم و کسر نداره؟
این 5770 که نوشتی واسه گرافیک به تنهایی یکم کمه ها...
من و بقیه دوستان میگفتیم 5770 cf .. یعنی کراس فایر شده که میشه 2 تا 5770 و مجموعا 2 گیگ!
حالا منظور شما هم 2 تا 5770 هست یا یکی ؟
اگه 2تاس.. که عالیه .. خیلی خیلی قویه
اما یکیش به تنهایی به زودی واست مشکل ایجاد میکنه
خوب کاربران خودشون اصرار به خرید سیستم بر پایه اینتل را دارند که خوب بودجه اشون هم یکم پایین هست و یک چنین محدودیتهایی پیش میادنقل قول:
خوب دیگه پس چرا به ایشون می گید که دوتا 5770 ورداره
به ایشونم که مین منو پیشنهاد دادین
شایدم واسه 5770 محدودیت ایجاد نمیکنه؟
البته اگه مین اینتل رو ورداره که 1 X16 داره و یه x8 فکر کنم واسه کراس بهتر باشه ولی با وجود p55a-ud3 اصلا ارزش نداره خصوصا این که Sata 6gb/s و USB 3 نداره
به هر حال از نظر من خرید یک سیستم AMD حتی با یک پردازنده ATHLON II X4 و بجاش کراس فایر دو تا 5770 کارایی بیشتری میده تا خرید یک i5 750 به همراه یک عدد 5770 !!
بارها هم گفتم که برای گیم سعی کنید تمرکز سیستم روی کارت گرافیک باشه تا پردازنده و بارها هم بحث شده و لینک معتبر هم گذاشتم .
بگذریم
نقل قول:
خوب بچه ها سیستم من شد از این قرار چک بکنید ببینید چیزی مشکل نیست توش:
Main :GIGABYTE - P55A-UD3P
CPU : CPU:Intel Core i5 750
VGA : ATI SAPPHIRE HD 5770 1GB
RAM : CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
Speaker : MICROLAB - LXi 6325A
Power : Memonex Silent EX L.N 540W
HDD: Seagate-SATA 2 - 1 TeraByte / 32mb buffer
HDD: Western Digital My Book Essential Edition - 1000 GB - 1 TeraByte
Case : Cooler Master Elite 330
Keyboard+Mouse : A4TECH GL-1630 + MOUSE
چطوره؟ هارد رو حتما" میخواستم یه اکسترنال بردارم یه اینترنال .... راستی شد حدود 1.500 دوستان بگن چیزی کم و کسر نداره؟
خوب سیستم شما ایراد خاصی نداره فقط میشه کاراییش را بیشتر کرد!
مثلا شما هارد را دو تا SEAGATE 500 بگیر و بصورت RAID0 استفاده کنید تا سرعت سیستم شما بیشتر بشه
ضمن اینکه کیس شما علیرغم قیمت بالایی که داره(فکر کنم حدود 44 تومن) تهویه چندان مناسبی نداره!من پیشنهاد می کنم که شما مگنوم 2 با قیمت 37 تومن را بگیرید و در عوض باقی بودجه تا 44 تومن را دو تا فن بی صدا برای کیس تهیه کنید تا تهویه خیلی خوبی داشته باشی