ممنون
بالا خره به نتیجه رسیدم که LCD بخرم! LED بیخودی پول اسمشو میخوره و به جز نازک بودنش چیزه خاصی نداره!
به هر حال ممنون اگه باز سوالی داشتم میپرسم...
Printable View
ممنون
بالا خره به نتیجه رسیدم که LCD بخرم! LED بیخودی پول اسمشو میخوره و به جز نازک بودنش چیزه خاصی نداره!
به هر حال ممنون اگه باز سوالی داشتم میپرسم...
من طبق تحقیقاتی که انجام دادم بین دو LCD سامسونگ مدل B690 و ال جی SL800 که سامسونگ 40 اینچ هستش و الجی 42
کدومش خوبه؟؟؟
عرض ادب خدمت اهالی فن
من بین دو مدل b7000 سامسونگ و ex500 سونی (40 یا46) موندم و نمیدونم کدومو بخرم اگه میشه راهنمایی کنید
اهل گیم نیستم و واسه دیدن مسابقات ورزشی و شبکه های ماهواره می خوام
مرسی
سلام دوست گلمنقل قول:
عرضم به حضورت كه من نظر شخصيم رو ميگم بهت
امكانات جانبي خوبي داره b650 علاوه بر اينكه تصوير خيلي خوب ومشكي عميقي داره وكاملا قابل قبول در موردشبه حد كافي بحث شده در همين فروم
در مورد sl800 من ديزاينش رو خيلي ميپسندم ولي در مورد تصوير من lh50 يا lh900 رو خيلي بهتر ميدونم به نظرم يك عقب رفته نسبت به اون مدلها تاكيد ميكنم نظرم شخصي هست
بهترين كار اينه بري واز نزديك تصوير جفتشون رو ببيني راخت تر ميتوني تصميم بگيري
ببينيد شما امكانات جانبي نياز دارين يا نه؟نقل قول:
هر دو مدلي كه انتخاب كردين خوب هست و خصوصيات تصويري خودشون رو دارند
من 7000 رو ديدم مشكي خوبي داره صداش يكم ضعيفه usb فولي داره ديزاين قشنگي داره
سوني هم همينطور البته usbنداره فول باشه ولي تصوير گرم وقشنگي داره اگه ex700 بود من اون رو پيشنهاد ميدادم ولي توي اين دو مدل سليقه خودتون مهمتره
امکانات جانبیش واسم کم اهمیت تره تا کیفیت تصویرش
فكر ميكنم واسه تي وي ديدن سوني بهتر كار ميكنه من b650 دارم يكي از دوستان w550 داره توي تصاوير معمولي رنگ هاي سوني بي نظيره مخصوصا مدلي كه ذكر كردم البته مشخصات كلي رنگ بندي وموتور پردازش تصوير براويا توي همهسوني ها مشترك پس ميتونه گزينه خوبي باشه ex500نقل قول:
:46:
من از هر مارک یدونه گلیچین انتخاب کردم حالا نظر اخر با شما دوستان!
من SL800 الجی که میگن چون لایه محافظ داره کیفیتش خوب نیست و اونو از لیست کنار گذاشتم!
بین سامسونگ B690 و SONY EX500 که طبق تحقیقات من سونی EX500 بهتر بوده...
پس بین EX500 سونی و IH500 الجی کدوم خوبه؟!
پیشنهاد دیگه ای هم دارید...؟
من lh500نقل قول:
رو پیشنهاد میکنم.
هم ترو موشن 200hz
صدای عالی
کیفیت رنگ عالی
طراحی زیبا
از همه مهم تر اگر با گارانتی می خواهید بخرید بهترین گارانتی ایران یعنی گلدیران که هر ساله داره جایزه مشتری مداری میبره.
پیشنهاد میکنم سونی هم نخرید .
b690هم مدل خوبی.
بخشید پستم رو ویرایش کردم!نقل قول:
من lh500
رو پیشنهاد میکنم.
هم ترو موشن 200hz
صدای عالی
کیفیت رنگ عالی
طراحی زیبا
از همه مهم تر اگر با گارانتی می خواهید بخرید بهترین گارانتی ایران یعنی گلدیران که هر ساله داره جایزه مشتری مداری میبره.