خدایی تعداد پاسهای پشت سر هم سوییس بیشتر از 3 تا میشد ؟نقل قول:
Printable View
خدایی تعداد پاسهای پشت سر هم سوییس بیشتر از 3 تا میشد ؟نقل قول:
با همون 3 تا پاس خودشون و میرسوندن تو محوطه جریمه نه اینکه مثل اسپانیا تو زمین سوئیس هی پاسکاری کنند آخرش هم توپ و از دست بدننقل قول:
البته اسپانیا هم خیلی خوب بازی کرد ولی تو گل زدن مشکل داشتند که البته بیشتر این مشکل بخاطر دفاع محکم سوئیس بود
نقل قول:
حرف منم همینه . توپ خیلی کم دست سوییس بود و این اسپانیا بود که توپ رو داشت ولی سوییس خیلی خوب
دفاع کرد و نتیجه هم گرفت .
خوب یک فوبال کثیف دیدیم | حالا کاری ندارم پاس خوب دادن و اصلا دسپاچه نشدن و خوب ضد حمله کردن ولی چیزی که مشخص اینکه اگر سوئیس دفاع نمیکرد چی میشود؟!
فکر کنم 3 4 تا میخورد . :20:نقل قول:
اهان ایول :21:نقل قول:
فکر کنم 3 4 تا میخورد .
خوب دیگه جواب کامل میشه اینکه این تیم جلوتر به مشکل میخوره :27:
اتفاقن تیمی به مشکل بر میخوره که دفاعشون آدم رو یاد آزاد راه تهران کرج میندازه :27:نقل قول:
من این فوتبالی که از سوییس دیدم مو لا درزش نمی ره آدم میتونه با خیال راحت همچین تیم هایی رو طرفداری کنه الا بختکی بازی نمی کنن :8:
همیشه اینطوری بوده تیم های عقب مونده ای مثل سویس و کره شمالی و ... وقتی در مقابل تیم های بزرگ قرار می گیرن جو گیر میشن و دلیلی هم که با عث به گل نرسیدن تیم اسپانیا شد فقط و فقط این بود که 1-شانس باهاشون یار نبود (خدایی شوت آلونسو طرف دروازه رو نگید که ندیدیم و خیلی شوت های دیگه ...!!)2- اختلافات بین بازیکنان
همین و گرنه اسپانیا بهترین تیم جام جهانی .... زنده باد بارسلونا زنده باد رئال مادرید !!!!!!
سوییس قهرمان میشه با اینکه طرفدار پرتقال هستم !
چون به کار هیتسفیلد ایمان دارم !
این مرد کارشو خوب بلده !
سوییس عمراً از شیلی میبازه حالا ببین کی گفتم...
اصلاً اینا تبانی بوده و هممون میدونیم که بلاتر خودش سویسی هست!