اينم يه منبع معتبر:نقل قول:
[HTML]
http://www.mardoman.net/health/mast/
[/HTML]
Printable View
اينم يه منبع معتبر:نقل قول:
[HTML]
http://www.mardoman.net/health/mast/
[/HTML]
خیر . در فردی که از نظر کلی سلامت باشه و بیماری خاصی نداشته باشه اهدائ خون مشکلی را ایجاد نمی کنه . حجم خونی که در انتقال خون گرفته میشه 350 تا 450 سی سی می باشد . ولی از دست دادن خون در حجمهای بالاتر می تونه مشکل ایجاد کنه :13:نقل قول:
پس با این حساب اهدای خون هم ضرر داره؟
نقل قول:
100% تاثییر داره اونم به صورت شدید ..
هم نتیجه ازمایشات این موضوع رو تایید میکنه ... ممکنه اولش بروز نده اما بعد از مدتی توان کلی بدن افت میکنه!
میتونه ضعف جسمانی کلی رو به وجود بیاره به خصوص در پاها و زانو ...
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
نقل قول:
اصلا به این صورت اولا اینکه شما خودت تجربه نداری که داری این حرف رو میزنی مورد بعدی هم میتونی بری پیش چندتا دکتر مشورت کنی و در مورد این موضوع ازشون بپرسی + اینکه بری در این مورد مطلب بخونی ...
اتفاقا همش جنبه ذهنی نیست چون توان کلی جسم خیلی زیاد تاثیر داره و باعث ضعف جسمانی زیاد و خستگی میشه و به مرور این اتفاق میوفته !
شما نمیخوای قبول کنی دیگه به این موضوع ربطی نداره !!! ...
نقل قول:
یعنی شما هم با old-chater هم نظر هستی ؟
همه ما تجربه داريم كيه كه نداشته باشه اينكه تصور شما از اين قضيه چيه و واقعيت علمي چيه خوب خيلي باهم متفاوته من اظهار نظر شخصي نكردم يك نقل قول علمي بود ميتونيد همراه old chatter به منابع پزشكي معتبر مراجعه كنيد يا از روانپزشكان بپرسيد اگر هم كتابها رو قبول نداريد هر وقت بيماري اي داشتيد بجاي مراجعه به دكتر تجربي عمل كنيد:46:نقل قول:
از اين جور سايتهاي ايراني كه مطالب غير علمي مينويسند زياده اينها منابع معتبر نيستن مثلا در سايت روان پژوه در مورد انزال زودرس مطالبي نوشته كه خنده داره !نقل قول:
به سايتهاي دانشگاهي پزشكي خارجي مثل دانشگاه كلمبيا يا كاليفرنيا كه مراجعه كني تازه ميفهمي كه ما اندر خم يك كوچه ايم واونها هفت شهر عشق رو گشته اند:11:
خیر دوست عزیز بنده با نظر این دوستمون موافق نیستم :41:نقل قول:
اتفاقا دقیقا برعکس اصلا با مقایسه این کار با خروج یک لیتر خون از بدن :18: موافق نیستم
بنده فقط در مورد انتقال خون و اینکه مضره یا نه نظر دادم :46:
به نظر بنده این کار با یک رابطه جنسی طبیعی تفاوتی نداره ولی همانطور که افراط در یک رابطه جنسی طبیعی خوب نیست افراط در این کار هم پسندیده نیست :41:
من در هیچ مرجع علمی مطلبی دال بر مضرات آن پیدا نکردم:41:
از طرفی در مورد بیماریهای منتسب به این کار (مثل کاهش حدت بینایی ) هم در کتب مرجع این بیماریها مثل کتب تخصصی چشم هیچ مطلبی در مورد خود ارضایی وجود نداره :41: پس ارتباطی با هم ندارند.:13:
اصلا لازم نيست دنبال منبعي بگردين به خودتون رجوع كنين بهترين منبع هست
بعدش كدوم منبع از تحقيقات فرويد پدر علم روانكاوي بهتر هست؟
من به خودم مراجعه کردم :31:
کاملا با old_chater موافقم . من که قبلا ضعیف و بی حال نبودم . در ضمن الان زانوهام خیلی ضعیف هستن و مشکل کم خونی هم ندارم . تنها علت این مشکلات همون خود .... هست .
کلا کار بدیه :27:
بابا اینجا یک چرندیاتی گفته شد که ادم بجای 2 تا شاخ 6 تا شاخ روی سرش سبز میشه.
اولا مشکل کمبود توان و انرژی دوستمان نیاز به هیچ کدام از این کارها نداره ایشان یک مدت
ورزش میکردن بعد چند ماهی ورزش را کنار گذاشتن بطوریکه حتی باعث اضافه وزنشون هم
شده همین باعث شده به اصطلاح خودمان بدنشان افت کنه و زود خسته بشن .
یک مدت به ورزش ادامه بدن مشکلشون برطرف میشه و بدنشان روی فرم میاد نه غذای خاصی
میخواد نه دارویی نه چیز دیگه ای
در مورد اون کار ذاله و ناپسند که به قول استاد روانپزشکیمان 90% افراد اون کار را کردن و 10%
بقیه هم کردن ولی رویشان نمیشه بگن کردن میگن نکردیم تنها مشکلی که درست میکن یک
احساس گناه هستش که مربوط به ارزشهای اجتمایی و آموزشهای فرد و هیچ مشکل جسمی
هم که نداره هیچی ما به کسایی که پروستاتیت مزمن دارن میگیم براشون هم مفید است
پس لطفا اینقدر حرفهای مادربزرگها را که برای ترسوندنتون میزدن تکرار نکنید اگه اون حرفها راست
بود الان همگی کور و کچل و عقیم بودیم