شما پوشه ای که ویندوز xp نصبه رو پاک کن . برو تو msconfig بعد boot.ini . روی تب check boot patch کلیک و تایید و السلام
Printable View
شما پوشه ای که ویندوز xp نصبه رو پاک کن . برو تو msconfig بعد boot.ini . روی تب check boot patch کلیک و تایید و السلام
مشکلت برای نصب سون حل شد؟ مگه C رو فرمت نکردی چطور XP نصبه ؟
سلام ♥♥♥نقل قول:
درسته منم 7 رو از XP نصب کردن.
الان اگه XP پاک کنم 7 هم میپره درسته؟
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
نقل قول:7 رو گرفته تو درایو دیگه نصبیده !♥نقل قول:
خوب توی D نصبش کردم!نقل قول:
مشکلت برای نصب سون حل شد؟ مگه C رو فرمت نکردی چطور XP نصبه ؟
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
درایو سی رو فرمت نمیکنه میگه فایل های ویندوز توش هست
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
توی xp این کار رو انجام بدم؟نقل قول:
اگه آره که دیگه من windows رو پاک کردم!
ولش کن حالا باشه کاری بهم نداره!
شما با سی دی ویندوز ایکس پی فرمت کردین پیام داد نمی شه ؟ غیر ممکنه . شما باید اول با سی دی ویندوز ایکس پی درایو C رو فرمت می کردین بعد ویندوز سون رو تو C نصب.
حالا مگه اشکالی داره توی D نصب باشه؟
فقط یه سوال:
بازی GTA IV:LIBERTY CITY رو که خریدم یه سیدی سون هدیه هم روش بود و من هم همون رو نصب کردم و متاسفانه دیدم که برای همین سایت است و نوشته عرضه شده در فروشگاه آنلاین P30 WORLD برای همین گفتم از همینجا بپرسم
اون کرکی که با خود دی وی دی هست و نصب میکنم بعدش اسم ویندوز رو میکنه WINDOWS 7 XE LOADER
یه راهی نداره که اون رو حذفش کنم و WINDOWS 7 خالی بشه؟
البته میدونم فقط اسمه ولی خوشمن نمیاد
دوست عزیز برای چی شما دائم میگی xp xp xp xp اگر 7 رو از روی دی وی دی بوت و نصب کنی این انتخاب یرای شما فراهمه که درایو رو فرمت کنی عکش هم که گذاشتم حالا هی بگو .................xp xp xp xpنقل قول:
دیگه این شما این تاپیک خودتون مشکل رو حل کنین
:13::13::13:
:40::40::40::40::40:
به این سوال جواب بدید:
نقل قول:
اون کرکی که با خود دی وی دی هست و نصب میکنم بعدش اسم ویندوز رو میکنه WINDOWS 7 XE LOADER
به این سوال جواب بدید
نقل قول: