آرژانتین ضعیف ترین تیمش هم که بیاره برزیل بازندس
Printable View
آرژانتین ضعیف ترین تیمش هم که بیاره برزیل بازندس
باتوجه به اینکه اول تاپیک گفتم برزیل 4تا میزنه و 2تا کاکانقل قول:
جالبه بدونین فک کنم یک گلش شبیه همون گل تو انگلیس خواهد بود که مسی از زمین برزیل تا زمین خودشون (بیچاره به خدا خیلی دلم به خالش سوخت دنبال کاکا میفته پیرهنو شلوارو همروبادست میکشه اما نامسب کاکا مگه سرش میشه کی جلو وعقبش عین جت جلوییارو هم دریب میزنه و مثل همیسشه میکوبن تو دروازه آرژانتین)
حقیقتش من تعجب میکنم اینا چجوری حرف میزنن فکر شو بکنین
آرژانتین برزیل را برد:27::27::31:
راستی یادم رفت بگم اینبار مسی اونقدر شرت کاکا رو میکشه که درنهایت بیرونم میاد اما کاکا ایمنیه جانم یکی دیگه زیر پوش داره منتها کوچکتر(کاکا که میره اصلا حواص نداره کی کنارشه یا شلوار و پیراهنو بکشن)
راستی به نظرتون اگه این دفاهای آرژانتینی باز در مقابل تکنینیکای برزیلی گیچ بشن به خودشون گل بزنن کدوم شخصیت آرژانتینی این بار کیه (یادش بخیر دفاع بزرگ آرژانتین البته حق داره هیچکی اونموقع جلودار رونالدو نبود بایدم گیچ بشه)
فقط ارژانتين
آگوئرو :40:و توز :46:و مسی:21: نمی ذارن به اونجا بکشه :5:
میشه بپرسم شما از کجا میدونی؟نقل قول:
شرت کاکا رو میکشه که درنهایت بیرونم میاد اما کاکا ایمنیه جانم یکی دیگه زیر پوش داره منتها کوچکتر
دیدی مگه؟
کاکا سوسوله رو حرفم هستم. اصلاَ کل بازیکنای رئال مادرید جرات جسارتو ندارن. اونم به آرژانتین که مسی مثه شیر وایساده.
نه الان از برزیل(تا قبل از دونگا عاشق برزیل بودم) خوشم میاد نه از آرژانتین اما برزیل راحت آرژانتینو له میکنه...بحث سر خوبی بازیکنا نیست...سر مربیاست...با اینکه از دونگا متنفرم ولی باز از مارادونا تو مربیگری خیلی بیشتر حالیشه.....
حق داری هرچی دوس داری بگونقل قول:
آرژانتین برزیل را برد درچام جهانی!!!:31::31::31:
برزيل همين الان بايد بارو بنديلش رو جمع كنه بره خونشون
برزيل با باخت مقابل كره شمالي و پرتغال حذف ميشه.........:27::27::27::27::27::27::27:
فکر کنم با بازی امروز آرژانتین تن همتون به لرزه افتاده باشه:21::5:
آره تن من که خیلی لرزید مثل اینکه تاکتیک خوبی رو پیش گرفتن مسی هم خوب درخشید!