من اگه خوب میخریدن همین الان این 5850 میفروختم یه 5970 میگرفتمنقل قول:
مشکل اینجاس که کن 2 ماه نیست سیستم بستم اما این گرافیکو فکر نکنم بیشتر از 220 بخرن :13:
Printable View
من اگه خوب میخریدن همین الان این 5850 میفروختم یه 5970 میگرفتمنقل قول:
مشکل اینجاس که کن 2 ماه نیست سیستم بستم اما این گرافیکو فکر نکنم بیشتر از 220 بخرن :13:
خدا رحمتش کنه :31:نقل قول:
طبق تجربه با hd4890 و cpu e5200 2.5GHZ@4GHZ
حتی با 4 گیگاهرتز هم محدود میکرد
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
خوب این که یه چیز بدیهی هست سیستم پی سی همش ضرره :46:نقل قول:
مشکل اینجاس که کن 2 ماه نیست سیستم بستم اما این گرافیکو فکر نکنم بیشتر از 220 بخرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cpu شما با 620 قابل مقایسه نیست.اگه 7500 بود باز یه چیزینقل قول:
انلاک که نمیشه xxdxx هست ولی تا 3.5 با خنک کننده ocz vindictor اورش کردم کاملا پایدار بود دما هم بیشتر از 63 نمیشد ........نقل قول:
نمیشه با فن استوک تا 3اور کرد؟نقل قول:
حیف ........ :41: چون مادربورد و رم و گرافیک قبلیم رو به یک مغازه دار فروختم مجبورم گرافیک رو از اون بخرم وگرنه کارتت رو به قیمت خوب میخریدم ............نقل قول:
اما شما میتونید یدونه 5850 دیگه باهاش کراس کنی و حالش رو ببری:46:
راستی اگه بخوام بخرم چند میفروشیدش ...........
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
620 رو با فن استوک بدون افزایش ولتاز راحت تا 3 اور میشه ..........نقل قول:
البته بستگی به رم و مادربوردت هم داره ........
خوبه دیگه پس خیالت از بابت بازی ها راحت باشهنقل قول:
انلاک که نمیشه xxdxx هست ولی تا 3.5 با خنک کننده ocz vindictor اورش کردم کاملا پایدار بود دما هم بیشتر از 63 نمیشد ........
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
باید ببینی دمات چقدر میشه؟نقل قول:
نمیشه با فن استوک تا 3اور کرد؟
بلهنقل قول:
نمیشه با فن استوک تا 3اور کرد؟
امکان پذیره و مشکلی نیست.
نقل قول:
ma770t-ud3
ram1333
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه کیستون گرمه و نمیشه بیشتر از این اور کرد ...........
شما یکم کیستون رو خنک تر کنید و اگه میتونید یک کولر ارزون قیمت تهیه کنید اونوقت راحت میتونید اورش کنید......