سوئیچ !!
یه جا بگید برم بخرم راحت بشم ... :41:
Printable View
سوئیچ !!
یه جا بگید برم بخرم راحت بشم ... :41:
این پست جهت یادآوری مجدد بود . :11:
دوست عزيز منابع سوييچ هنوز تو ايران خيلي راه نيفتاده ، واسه همين براي طراحيش ممكنه فلان قطعه هم نباشه و قيمت نهايي هم بره بالا . من كه تهران نيستم ولي فكر نميكنم منبع سوييچ با اين قدرت رو بشه راحت ساخت ! ( پاورهاي كامپيوتر هم راندمان و هم طراحي بسيار خوبي دارن ، ديگه بالاتر شو نميشه راحت پيداكرد ) اصلا چه اصراريه ؟ مگه با يه پاور جواب نميده ؟
اگه دستگاه خازن بزرگ هم داشته باشه و استارت اوليه نخوره ، يه مقاومت كم اهم مثلا 1 يا 2 اهم ( حدود 10W ) با دستگاه سري كن شايد نتيجه داد. موازي نكني يه وقت ! :31:
نقل قول:
بیشترین سوئیچ موجود در بازار 20 یا 25 آمپر هستش !؟ :13:
ضمنا" پاور زیر فشار های بالا قطع نمی کنه !؟
چون به اتصال کوتاه که خیلی حساسه ، حالا به آمپر کشیدن نمی دونم ! :11:
سوئيچينگ يعني همين ديگه . جريان بالا علاوه بر راندمان بالا داره. در هر لحظه باتوجه به ولتاژ خروجي كار ميكنه اما موقع اتصال كوتاه خروجي رو سوئيچ ميكنه و قطع ميشه. در جريان زياد معمولا مشكلي پيش نمياد فقط پاور يكم گرم ميشه ( البته تا حد مجاز )
کسی آمار سوئیچ رو نداره ؟
پاور گرونه و بی مصرف ! :13:
داداش ! بنظر من اصلا بي خيال شو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوييچ اگرهم باشه قيمتش كمتر از پاور نيست !!
دیگه از بی خیالی گذشته ، حدود 300 هزارتومن خرج کردم ، فقط مونده تامین برق ! :41:نقل قول:
این شارژر های باطری چجوره ؟ تا 25 آمپر رو دیدم ، سیستم اونا چیه ؟ :11:
والا من كه نميدونم ولي معمولا شارژر هاي آمپر بالا منبع ولتاژ خوبي نيستن ! ( بايد ولتاژ خروجي رو تحت بار ديد )
من نميدونم ، الانم از دست تو فرار ميكنم ! :31:
من به شما همون ترانس رو پیشنهاد میدم.....استفاده از اون برای شما راحت تره و دردسر هم نداره!!!!
به راحتی پاسخگوی کاره شما هست و مشکل استارت هم نخواهین داشت...البته اگر برای 40 امپر طراحی بشه و اون طرف فروشنده ازش کم نکنه!!!!