آزمایش خون فکر کنم
آزمایش خون فکر کنم
امروز دادمنقل قول:
ولی فکر نکنم نوشته بود اینها رو
دیگه نمیدونم ولی میدونم اگه موردی باشه دکتر ها خودشون میگن
متوجه جمله بندیتون نشدم .شرمندهنقل قول:
طبق گفته ی A.M.D.D.E.V.I.L تشخيص هر کمبود ویتامینی ، با انجام يك آزمايش خون امكانپذير است.
هر ویتامین یا ماده خاصی در بدن ممکنه آزمایش تخصصی خودشو داشته باشه که در صورتیکه پزشکتون صلاح بدونه و واقعا نیاز باشه برای شما درخواست می کنه .
ولی باید توجه داشته باشید که با تغذیه متنوع و معمولی به اندازه مناسب کمبود اکثر ویتامین ها بسیار بندرت ایجاد می شود و در صورت احتمال این کمبود اکثرا پزشک از روی حدس خود ویتامین را تجویز می کند و آزمایش تخصصی در خواست نمی کند.
سلام..
من نیاز دارم به مواد خوراکی ای که ویتامین های A/E توش هست ؟ و موادی که پروتئین زیاد دارند ؟
و مواد که حاوی درصد زیادی از کلسیم هستند ؟
راستی سبوس گندم چیه و به چه صورت قابل تهیه و خوردن هست ؟!
سبوس گندو بصورت پودر توی عطاریها هست میگیرند توی آب میریزن و میخورن.
ویتامین E
این ویتامین تنها در منابع گیاهی یافت میشود و در منابع حیوانی در چربی نیز یافت میشود.موادی مثل روغنهای گیاهی مثل روغن آفتاب گردان و زیتون ٬ ذرت و بادام ٬ آجیل تازه(فندق ٬ بادام ٬ گردو ) ٬ اسفناج ٬ کلم پیچ ٬ سویا و سیب زمینی دارای مقادیری از این ویتامین میباشند.همچنین روغن سبوس گندم غنیترین ماده غذایی از لحاظ ویتامین ای میباشد.در میوههایی مثل هلو و یا مارچوبه نیز به طور نسبی این ویتامین یافت میشود.به جز منابع طبیعی ویتامین ای به صورت مصنوعی و به شکل قرص و آمپول نیز در دسترس میباشد.
ویتامین A
روغن جگر ماهی، هویج (در هویج مادهای به نام کاروتن وجود دارد که بدن آن را تبدیل به ویتامین آ میکند).
جگر گوساله , جگر مرغ , جگر گاو , پنیر , زرده تخم مرغ , کره تازه , قلوه
و در سبزیجات بیش از همه «جعفری , کدو , اسفناج , کاهو , شاهی»
و در میوهجات بیش از همه «خربزه , گیلاس , موز , خرما , هلو , پرتقال» بیشتر از سایر مواد غذایی دارای ویتامین آ میباشد
پروتئین
عمدتا در منابع حیوانی مثل انواع گوشت و تخم مرغ و لبنیات و همچنین در منابع گیاهی مختلف به میزان متفاوت وجود دارد
کلسیم
بهترین منبع خوراکی کلسیم لبنیات میباشند (شیر ماست کره دوغ پنیر کشک و ...)
امروز تو روزنامه خوندم مصرف متفورمین کمبود ویتامین ب 12 رو به دنبالش داره
میخوام در مورد علائم این کمبود بدونم
ممنون
علائم شایع كمبود ب 12
• ضعف، به خصوص در بازوها و پاها
• زبان دردناک
• تهوع، بیاشتهایی، و کاهش وزن
• خونریزی از لثهها
• کرختی و احساس سوزن سوزن شدن در دستها و پاها
• مشکل در تعادل
• لبها، زبان و لثههای رنگ پریده
• زردی چشمها و پوست