احتمالا 20500 نوشتید که نتایج درست نیومده.
بنویسید samsung p2050 نتایج درست میشن
این لینک هم یک ریویو در مورد 20500 توش بود
کد:http://www.cgena.com/120/Reviews/Samsung+SyncMaster+P2050+LCD+Monitor+Review+-+Widen+Your+View.aspx
Printable View
احتمالا 20500 نوشتید که نتایج درست نیومده.
بنویسید samsung p2050 نتایج درست میشن
این لینک هم یک ریویو در مورد 20500 توش بود
کد:http://www.cgena.com/120/Reviews/Samsung+SyncMaster+P2050+LCD+Monitor+Review+-+Widen+Your+View.aspx
خوب دوست عزیز
سری P سامسونگ میشه گفت که به خوبی سریهای قبلی در نیامده (البته از انصاف نگذریم یک مقدارش بخاطر
بساز بفروش شدن سام سرویس ) هستش.
نکته دیگه اینه که شما 100 درصد مطمین باش که اون گارانتی و خدماتی را که مادیران به شما میده به هیچ وجه
سام سرویس ارایه نمیده.
در اخر اگه تصمیم گرفتید LG بگیرید از مدلی انتخاب کنید که اسمش به TQ ختم بشه چون کیفیت تصویر این مدلها
از بقیه مدلهای LG تا حدی بهتر هستش.
دوست عزيزنقل قول:
شما دارين با راهنمايي اشتباه بچه ها رو گمراه ميكنيد. اگر سرچ كنن : samsung 2050 اون وقت ريويو سري هاي اروپايي سامسونگ مياد. سري هاي اروپايي سامسونگ هم خيلي عالي هستن. مشكل ما الان سام سرويسه كه كيفيتش خوب نيست. نتيجتا اون آقا درست سرچ كردن
نقل قول:
دقيقا با شما موافقم.
البته بعضي هاش S داره بعضي هاش هم TQ داره. كه فيچر هاش نسبت به S بالاتره و قاعدتا تصوير بهتر داره
---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:48 AM ----------
ببينيد سامسونگ براي هر كشور و يا قاره يه اسمبل جدا گانه داره. مثلا سامسونگي كه ميره اروپا خيلي خوبه ولي سامسونگي كه مياد ايران كييفيت قطعاتش فرق داره.نقل قول:
من نميگم بده ... ولي وقتي ميخوايد ريويو بخونيد بايد بزنيد 20500 سامسونگ يا مشكلات ... يا مزايا. منظورم اينه كه سرچتون باي فارسي باشه
محصولات سامسونگ وقتی توسط سام ساخته میشن یک 0 بهشون اضافه میشه و اگر شما به طور مثال بنویسید samsung p20500 مسلما نتیجه درستی نمیده پس یا باید 2050 بنویسن یا دنبال ریویو فارسی باشن که 100% ریویو خوب و حرفه ای پیدا نمیکنن پس سرچشون اشتباه بوده.نقل قول:
این رو هم موافق نیستم که محصولات سام سرویس زمین تا اسمون با محصولات مشابه اروپایی فرق میکنه , نمیگم کاملا یکیه ولی تفاوت خیلی نیست.
نکته بعدی هم اینکه گفتید برای هر کشور و یا قاره اسمبل جدایی داره خیلی معقول نیست , بذارید یک مثال بزنم که نشون میده این کاری که شما فرمودید اصلا اقتصادی نیست. توی این فروم حتما در مورد انلاک کردن پردازنده های amd شنیدید , میدونید دلیلش چیه که میشه پردازنده های 2 هسته ای رو 4 هسته ای کرد؟اینه که amd برای تولید 2 هسته ای ها یک خط تولید جداگانه نساخته بلکه 2 هسته از 4 هسته رو غیر فعال کرده , در نگاه اول غیر منطقی به نظر میاد که 4 هسته ای رو بکنی 2 هسته ای و با اینکه به اندازه یک 4 هسته ای روش هزینه شده با قیمت 2 هسته ای بفروشید ولی اگر کمی فکر کنید میبینید که راه اندازی یک خط تولید جدید هزینه اش خیلی خیلی بیشتر از این حرفهاست و حالا فکر کنید که سامسونگ با توجه به حرفتون باید چندین خط تولید داشته باشه که چرا؟ برای اینکه توی بعضی از اونها جنس نامرغوب تولید کنه:18:
این حرفتون با عقل جور در نمیاد. این همه هزینه اضافی برای تولید جنس نامرغوب.
به همین دلیله که میگم محصولات داخلی و خارجی نمیتونن اختلاف زیادی با هم داشته باشند و سام فقط و فقط یک مونتاژ کننده هست نه بیشتر.
حالا بحث گارانتی جداست و من قبول دارم که مادیران بهتر عمل کرده.
نمیدونم چرا اگر میخواید از برند مورد علاقتون طرافداری کنید میاید سعی میکنید برند مقابل رو تخریب کنید(طرف حرفم شخص شما یا شخص دیگه ای نیست و دارم کلی میگم) نه فقط بحث مانیتور توی باقی چیزها هم همینه از جمله amd و اینتل یا انویدیا در مقابل ati.همین 2 روز پیش یکی از دوستان پیغام داده تو یاهو که شما فن سامسونگ هستید و فقط میخواید LG رو خراب کنید من هم گفتم که فقط بگردید ببینید توی چند تا پست من 2261 رو پیشنهاد دادم چون واقعا محصول خوبیه و من حداقل از خودم مطمئن هستم که فن هیچ برندی نیستم.
واقعا بهتره که کمی فکرمون رو عوض کنیم و اگر محصولی خوب هست فکر بقیه رو در موردش با گفتن حرفهای متعصبانه و بی اساس خراب نکنیم :11:
آقا لیلی :31:و آقا پیمان به نظرم هر دو درس میگین ولی اون اقا که اسمش فیلمه انگار درستتر میگه
چون پیمان انگار یادش رفته که اینجا ایرانه ....یعنی کشوری که ..... همه جور جنس نامرغوب با قیمت جنس مرغوب برابری میکنه
در ضمن همون مادیران هم همچین گارانتی خوبی در قبال پول دریافتی در مقایسه با خارج ارایه نمیده دیگه سام جای خودش
البته من از سامسونگ فقط به خاطر سام سرویس دل چرکیم نه چیز دیگه
راستی اون جریان یه 0 اضافه کردنو میدونستم ولی به نظر خودم اومد که اگه ریگی تو کفششون نباشه چرا اسم به این با حالی رو اینقد عوض کردن؟برا همین خاستم دقیق تر بسرچم
اگر ميخواستي لپ تاپ سوني بخري كه ميدوني اينجا مونتاژ نميشه يا محصولات اپل كه ميدوني تو ايران مونتاژ نميشه، خوب بود كه ريويوو خارجي بخوني . ولي براي محصولاتي كه سام سرويس داره همون ريويو ايراني از همه چي بهتره.نقل قول:
نقل قول:
كاملا باهات موافقم.
البته يه نكته اي: در مورد ماديران : به نظرم تنها شركتي كه گارانتيش در حد اروپا هست و معتبره ماديرانه. امكان نداره بذاره ناراضي باشي
شما اصلا پست من رو نخوندید , اون همه توضیح دادم که اختلاف کیفیت محصولات نمیتونه زیاد باشه و یک ریویو خارجی برای محصولات سام هم صادق هست ولی شما دوباره همون حرف قبل دوستان رو میگی.نقل قول:
مسئله این نیست که ریویو کجایی بخونی مسئله اینه که اصلا 1 ریویو حرفه ای فارسی وجود نداره که بخوای بهش استناد کنی.
بعدش هم برای ریویو محصولات سام هم باید همون خارجیش رو خوند چون قبلا هم بارها گفتم , سام سازنده نیست و فقط و فقط یک منتاژ کننده هست و این سامسونگ هست که براش قطعات رو میفرسته و توی پست قبلیم هم توضیح دادم که چرا غیر ممکنه که محصولات سام کیفیتش پاییینتر از محصولات بقیه کشورهاست.یعنی سام نمیاد برای ایران یک خط تولید جدا بزنه برای ساخت قطعات بیکیفیت.
پس همون ریویو خارجی بهترین کار هست.
آقا درسته یه خط تولید جدا گانه نمی زنه ولی میتونه قطعات بی کیفیتی که از تو خط تولید اصلیش در میادرو (مثل صفه lcd ) بندازه به کشورای بی زبون دنیا (البته ملتای بی زبون) که احتمالا این کارو می کنه البته هر دو اونها وگرنه چرا وقتی یه السیدی سونی میخری تا اونو از تو جعبه در بیاری هی سلام و صلوات نمی فرستی که ای کاش پیکسل سوخته نداشته یاشه و ...
اما وقتی یه سام سروس یا حتی مادیران بگیری هی باید دعا کنی که عین لپ لپ چیز خوب ازش دراد در کل با اینکه گارانتی داره یه نوع ریسکه
بی انصاف نباش مادیران پیکسل سوخته را عوض میکنه.نقل قول:
ببخشید داغ کردم