:27::27:نقل قول:
آخرین اخبار از ستاد انتخاباتی کل:31:
جناب فرخ همچنان نزدیکترین فرد به اجنبی ohadac هست
ohadac 31.88% (337 votes)
f_tabande 27.91% (295 votes)
Printable View
:27::27:نقل قول:
آخرین اخبار از ستاد انتخاباتی کل:31:
جناب فرخ همچنان نزدیکترین فرد به اجنبی ohadac هست
ohadac 31.88% (337 votes)
f_tabande 27.91% (295 votes)
wow!!!
من یاد ندارم رای بدم
بعدشم 2 ماه دیگه میشه 18 سالمو حق رای دارم :دی
ولی عجب کاریه
خیلی قشنگه
ممنون از همه دوستان گل:40:
تنها با 30 رای دیگه میتونیم اول بشیم:19:
به دوستانتون اطلاع بدید:10:
خب دارم کارمو به نحو احسن انجام میدم البته وظیفه ایجاب میکنه پس دوستان تلاش کنن:11:
ایشون تقریبا 80 رای عقب بود ولی در حال حاظر 34 رای عقبه
ohadac 31.82% (343 votes)
f_tabande 28.66% (309 votes)
عزیز من اینجا اسمش انجمن تخصصیه سه بعدی هست نه انجمن تخصصی میهن پرستی و دوز کلک بازینقل قول:
خب دارم کارمو به نحو احسن انجام میدم البته وظیفه ایجاب میکنه پس دوستان تلاش کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون تقریبا 80 رای عقب بود ولی در حال حاظر 34 رای عقبه
ohadac 31.82% (343 votes)
f_tabande 28.66% (309 votes)
جناب اقای تابنده شما هم اگه میخوای به هر نحوی موفق باشی سعی کن بیشتر کار کنی تا بتونی جایگاه خودت رو بدست بیاری اون شخصی هم که اون سره دنیا کار گذاشته تو این سایت مطمئن باش از سره تفریح کار نذاشته کلی زحمت کشیده و با یه هدفی کار گذاشته یه حساب سر انگشتی هم اگه بکنی میبینی موقعیت ما ایرانی ها به دلیل نبود کپی رایت توی این رشته خیلی بهتره به شخصه 10000 دلار اموزش های مایا رو تونستم با 100 هزار تومن بخرم پس از شما انتظار دارم حداقل تویه این زمینه یه کم منصفانه برخورد کنی در ضمن این کار جایگاه ایرانی رو که بالا نمیبره پایین هم میاره.
از تمام دوستان به خاطر محبتشون ممنونم
واقعا نمی دونم با چه زبونی تشکر کنم
خوب ما هم یه چیزی بگیم ...
تاپیک خوبیه .. ایشون همین که به قول معروف رفتن شرکت کردن خودش کلیه ...
من خودم واقعا از کار ایشون خوشم اومد.. به نظر من کارتون بزارید تو گالری تا بچه ها هم نظرات خودشون را بدن ...
امیدوارم رای بیاری ...
اینا هم تایید می کنم به شدت ....نقل قول:
عزیز من اینجا اسمش انجمن تخصصیه سه بعدی هست نه انجمن تخصصی میهن پرستی و دوز کلک بازی
جناب اقای تابنده شما هم اگه میخوای به هر نحوی موفق باشی سعی کن بیشتر کار کنی تا بتونی جایگاه خودت رو بدست بیاری اون شخصی هم که اون سره دنیا کار گذاشته تو این سایت مطمئن باش از سره تفریح کار نذاشته کلی زحمت کشیده و با یه هدفی کار گذاشته یه حساب سر انگشتی هم اگه بکنی میبینی موقعیت ما ایرانی ها به دلیل نبود کپی رایت توی این رشته خیلی بهتره به شخصه 10000 دلار اموزش های مایا رو تونستم با 100 هزار تومن بخرم پس از شما انتظار دارم حداقل تویه این زمینه یه کم منصفانه برخورد کنی در ضمن این کار جایگاه ایرانی رو که بالا نمیبره پایین هم میاره.
آره عزیز شما درست میگید اینجا انجمن تخصصیه سه بعدی هست شما اشتباه اومدید :13:و نیازی هم نیست به ماها درس اخلاق و قانون کپی رایت بدید شما اگر فقط یکی از کارهای جناب تابنده رو دیده بودید اینطور قضاوت نمیکردیدنقل قول:
ولی عجب سوتی دادی یه باره دیگه پستتو بخون اینگار داری با یه آدم مبتدی درس میدی:18::27:
((جناب اقای تابنده شما هم اگه میخوای به هر نحوی موفق باشی سعی کن بیشتر کار کنی تا بتونی جایگاه خودت رو بدست بیاری))
با کمال احترام mcsg عزیز منتظر کارهای شما هستیم :11:
ای بابا از دست ما ایرانیا ... چقد خودمون بالا می گیریم.... واقعا ...نقل قول:
ولی عجب سوتی دادی یه باره دیگه پستتو بخون اینگار داری با یه آدم مبتدی درس میدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
((جناب اقای تابنده شما هم اگه میخوای به هر نحوی موفق باشی سعی کن بیشتر کار کنی تا بتونی جایگاه خودت رو بدست بیاری))
ohadac 40.08% (515 votes)
f_tabande 26.69% (343 votes))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستان خبر را در سايت اشتراکي مهندسی ارسال کرد
کد:http://www.mohand.es/upcoming.php