-
پست بالا تعید میشه.
به نظره من(با توجه به این که هم با ویندوز هم با سیمبین کار کردم) ویندوز موبایل دردسر های بیشتری داره.
وای به حال روزی که گوشیت ویروس بگیره.تا گوشیو فلش نکنی که نمیشه.زندگی را به کامت تلخ میکنه ولی در مقابل قابلیت های زیادی هم داره که من ترجیح میدم ویندوز را در لپتاپ استفاده کنم و گوشیم سیستم عامل ساده تری داشته باشه که نرم افزار های خوب و کار راه اندازی هم داشته باشه.
البته نا گفته نمونه که ویندوز موبایل سیستم عامل بسیار خوب و کاربردی میباشد که اصلن خسته کننده نیست و انعطاف بسیار بالایی هم داره
-
i8910
موافق هستم
معرفی فوریه ۲۰۰۹
پردازنده
پردازنده ARM Cortex A8، فرکانس ۶۰۰ مگاهرتز، به همراه پردازنده گرافیک PowerVR SGX
سیستم عامل Symbian OS v9.4 S60
بستر نرمافزاری TouchWiz 3D UI
نوع صفحه نمایش AMOLED، لمسی
کیفیت عکس ۸ مگاپیکسل
ابعاد فیلم ۷۲۰ * ۱۲۸۰ پیکسل، ۲۴ تصویر در ثانیه/480 * 720 پیکسل، 30 تصویر در ثانیه
حافظه داخلی ۸ گیگابایت یا ۱۶ گیگابایت
تماس تصویری بله فوکوس اتوماتیک بله فلاش بله لرزشگیر بله تنظیم حساسیت اتوماتیک، ۱۰۰، ۲۰۰، ۴۰۰، ۸۰۰، ۱۶۰۰ ثبت موقعيت جغرافيايي بله ذخیرهسازی دفترچه تلفن بله، نوع پیشرفته به همراه تصویر گزارش تماسها بله، نامحدود نوع کارت حافظه microSD، قابل افزایش حداکثر تا ۱۶ گیگابایت کارت حافظه همراه خیر حافظه داخلی ۸ گیگابایت یا ۱۶ گیگابایت ویژگیها مدیریت اطلاعات شخصی تقویم، دفترچه تلفن، یادداشت، وظایف آتی، ساعت جهانی، و ... جیپیاس بله فرستنده رادیویی خیر حسگر حرکتسنج بله، دوران خودکار صفحه و کنترل بازی حسگر مجاورتسنج بله (خاموش کردن صفحه هنگام مکالمه) جاوا MIDP 2.0 پخش موسیقی MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, RA پخش فیلم DivX, XviD, H.263, H.264, WMV, MPEG4, RV دریافت فیلم بله رادیوی افام بله، استریو، به همراه RDS کار با پروندههای آفیس بله، نمایش Word, Excel, PowerPoint کار با پروندههای پیدیاف بله کار با پروندههای زیپ خیر ویرایش فیلم بله ویرایش عکس تشخیص دستنوشته بله صفحه کلید کامل خیر ساعت بله زنگ هشدار بله پیشبینی کلمه T9 پخش با صدای بلند بله فرمان صوتی ضبط صدا بله خروجی تلویزیون بله(فقط برای حالت SD) خروجی صدا بله، ۳٫۵ میلیمتر (استاندارد) چاپ مستقیم بله بازی بله دریافت و نصب بازی بله تبادل اطلاعات ارسال پیام SMS, MMS, Email, IM مرورگر اینترنت xHTML, HTML، مرورگر Opera 9.5 به همراه RSS reader مرورگر WAP WAP 2.0 بلوتوث بله، نسخه ۲٫۰، پشتیبانی A2DP درگاه مادون قرمز خیر درگاه USB بله، نسخه ۲٫۰، microUSB GPRS کلاس 12 HSCSD بله EDGE کلاس 12 3G بله HSDPA بله Push to Talk خیر سرعت تبادل در شبکه حداکثر ۷٫۲ مگابیت در ثانیه شبکه بیسیم Wi-Fi 802.11 b/g، پشتیبانی DLNA انطباق با کامپیوتر بله انباره USB خیر زنگ نوع پلیفونیک، امپیتری، WAV تنظیمات دریافت ملودی بلندگوهای استریو بله، فناوری صوتی DNSe 2.0(صدای طبیعی دیجیتال) و پشتیبانی صدای دالبی برای هدست لرزاننده بله باتری نوع Li-Ion 1500 mAh حالت انتظار حداکثر 450 ساعت حالت مکالمه حداکثر 10 ساعت
-
منم چيزايي كه مهد نظرمه
1. i8910
2. i8000
3. htc hd2
-----------------
-
1- sony ericsson satio
2- sony ericsson vivaz
3- nokia n900