جماعت!بشکنید این تابوی نوکیا رو (تکبیر!):20:
مقایسه شما بین سونی و سامسونگ رو کمی میشه تحمل کرد ولی نه نوکیا حکم سونی رو داره و نه موبایل سامسونگ حکم ال سی دی هاشو.
در آخر من شما رو به امنیا HD سفارش میکنم.:31:
Printable View
جماعت!بشکنید این تابوی نوکیا رو (تکبیر!):20:
مقایسه شما بین سونی و سامسونگ رو کمی میشه تحمل کرد ولی نه نوکیا حکم سونی رو داره و نه موبایل سامسونگ حکم ال سی دی هاشو.
در آخر من شما رو به امنیا HD سفارش میکنم.:31:
شما با این پستی که زدید خرید منو سخت ترکردید!!!:31:اخه منم بین ویواز و ایکس 10 موندم...الان که این تاپیکو خوندم ی گزینه دیگه اضافه شد!!امنیا سامسونگ!!!منم می شه گفت یکی از مواردی که نذاشته تا حالا ویواز بخرم همین صداش بوده و خازنی نبودنش!
شما اول سیستم عامل دلخواهتو پیدا کن وگر نه امنیا 2 رو هم میارم تو گزینه هات . خلاصه مواظب باش:27:نقل قول:
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
شما اول سیستم عامل دلخواهتو پیدا کن وگر نه امنیا 2 رو هم میارم تو گزینه هات . خلاصه مواظب باش:27:
امنیا 2 مگه همین امنیا سامسونگ نیست؟؟؟؟؟!!!!نقل قول:
یه امنیا هست i900نقل قول:
یکی هست امنیا 2 که i8000 ه
یکیم امنیا اچدی i8910
دوتای اول ویندوز موبایلن اون یکی سیمبینه
دوست عزیز به نظره من بین ویواز و ایکس10 با توجه به قیمت مناسبتره ویواز به نظرم ویواز بهتره(همچنین با توجه به این که گویا برای شما سیستم عامل زیاد مهم نیست اخه اگه مهم بود مثلن فقط گوشی های دارای اندرویید مد نظرتون بود یا فقط سیمبین ولی چون چند نوع سیستم عامل در انتخاباتون هست پس حتمن انتخاب سیستم عامل براتون زیاد فرقی نداره) البته هر دو سیستم عامل های خوبی هستن ولی اندورویید قدرت بالاتری داره.نقل قول:
در موردا انتخاب بین اومنیا اچ دی(8910) و ویواز بازم با توجه به قیمت مناسب و سخت افزار قویتر ویواز میتونه گزینه ی مناسبتری باشه
شما میدونی مشخصات دوتا گوشی چیه یا فقط فک میکنی دوتاشون یکی هستن یکیش سی پی یوش قویتره ؟نقل قول:
در موردا انتخاب بین اومنیا اچ دی(8910) و ویواز بازم با توجه به قیمت مناسب و سخت افزار قویتر ویواز میتونه گزینه ی مناسبتری باشه
اگه برتری یکیرو میگی باید برتری اون یکی رو ذکر کنی تا دوستان گمراه نشن
امنیا اچ دی
ال سی دیش نیم اینچ بزرگتره
تاچش خازنیه که همین میتونه باعث کنار رفتن ویواز بشه
amoled هست
اسپیکرش ویوازو میخوره ... ویواز یکی از ضعیفترین اسپیکرارو داره
8 گیگ مموری داخلی داره
نور فلشش بیشتره
نتظیمات دوربینش قابل مقایسه نیست
سنسور مجاورت سنج داره
قطب نما داره
حالا بازم میخای بگی سی پی یو ویواز 120 مگاهرتز قویتره ؟
اصلاً به نظرت این 120 تا تاثیریم داره ؟
پست شما را قبول دارم و همچنین برتری های 8910 را.نقل قول:
8910 هم همان طور که همیشه میگم گوشیه بسیار خوبیه و کسی از خریدش پشیمون نمیشه.
در مورد ویواز هم باید بگم که هر کسی نظری داره و نظره من البته با توجه به تجربه ای که دارم به نظره من سخت افزار در گوشی نقش بسیار مهمی داره و من با توجه به امکانات مشابه ویواز و 8910(البته همان طور که دوستمون اشاره کردن 8910 تا حدودی امکانات جامع تری داره) در کل من با توجه به سی پیو قویتر ویواز که بسیار مهمه ویواز را انتخاب میکنم.من با توجه به تجربه ام و البته نظره شخصیم اینه که سخت افزار بسیار مهمه و اگه گوشی را برای مدت طولانی میخواهید به سخت افزار هم توجه زیادی داشته باشید.
در ضمن سی پیو قویتر ویواز تعثیر داره و دوستانی که ویواز دارن از روونی و سرعت بالای این گوشی همیشه تعریف میکنن.
البته 8910 هم سرعت بسیار خوبی داره ولی وقتی بحث مقایسه میاد وسط باید قبول کرد در این مورد ویواز قویتره.
در مواردی دیگرم هم که دوستمون اشاره کردن 8910 بهتره.
پس برمیگرده به سلیقه و نظره دوستان که کدام گوشی را میخوان.
8910 امکانات بالتری داره در مقابل ویواز سخت افزار قویتر و تا حدودی فیلم برداریه بهتری هم داره در ضمن ویواز باطریه قویتری داره.
برتری های 8910 را هم درست نمیدونم(ولی دوستمون اشاره کردن)
ببخشید من با این اطلاعات ضعیفم احتمالا اعصاب شمارو خرد می کنم!!می خواستم اگه ممکنه لطف کنید بگید* amoled هست* یعنی چی؟!:11:
یه موقعی میگن سخت افزار قویتر که واقعاً یه فرق زیادی داشته باشن و سیستم عامل بتونه از قدرت اون سخت افزار استفاده کنهنقل قول:
شما اصلاً میدونی هیچ کدوم از این دوتا از تمام قدرت سخت افزاشون استفاده نمیکنن ؟
همین الان ان97 یه سی پی یو خیلی ضعیفتر داره و سرعتشم درسته که کمتره ولی اونطرم کم نیست که بشه همشو به سی پی یو ربط داد
پس 120 مگاهرتز که در عمل کمترم هست تاثیری نداره و اصلاً دلیل منطقی برای گزشتن از اون همه برتری که برای 8910 گفتن نمیشه
شما هم لطفاً مشخصات همه گوشیهارو مطالعه کن ... همونطور که خودت گفتی اصلاً ار برتریهای امنیا اچدی اطلاعی نداری و فقط به یه سخت افزار قویتر ویواز گیر دادی
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
amoled تکنولوژی جدیدی هست تو ساخت lcd که میتونید اینجا تفاوت کیفیتشو متوجه بشید :نقل قول:
مقایسه ویو با x6 نوکیا که کیفیت صفحه خیلی بالایم داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تاچ خازنی هم اگه اطلاع ندارید توضیح بدم