نقل قول:
8 واحد با وصایا و قرآن !
9 واحد با وصایا و قرآن در صورتی که ترم آخر باشی !
برای دانشگاه آزاد البته !
Printable View
نقل قول:
8 واحد با وصایا و قرآن !
9 واحد با وصایا و قرآن در صورتی که ترم آخر باشی !
برای دانشگاه آزاد البته !
وصایا و قران ؟؟؟
یعنی هر ترم وصایا و قران ؟ یا همون یه بار ؟؟؟ :دی
یه بار دیگه ! آگه قبلا برداشته باشی و یا نخوای برداری هم میشه 6-7 !نقل قول:
سلام دوستان .
میخواستم بدونم کسی در مورد نحوه ی گرفتن ترم تابستونه تو دانشگاه شهید بهشتی چیزی میدونه ؟؟؟ اینکه ریاضی 2 و آمار ارائه میشه یا نه ؟؟؟ زمان ثبت نام از کی شروع میشه ؟؟؟؟ خوابگاه نمیدن ؟؟
مگه آزاد با غیر انتفاعی تو این موضوع فرق میکنن؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجا تمام اخبار مربوط به بهشتی رو میتونید اینجا بخونید ... هنوز اعلام نشده واحدایی که قراره ارائه بشه و طبق حرفی که آموزش امروز به من زد 20 به بعد ....
من دانشگاه فردوسي مشهدم مي خواستم ترم تابستانه بردارم رفتم آموزش دانشكده (مهندسي) گفت فقط درس عمومي مي توني برداري چه تو اين دانشگاه چه تو دانشگاه ديگه. اطلاعيه دانشگاه هاي ديگه رو هم رو برد زدن پايينش نوشتن دانشجويان مهندسي فقط مجاز به انتخاب دروس عمومي مي باشند. آخه چرا اين طوريه؟
برای اینکه استاد ها براشون نمی صرفه به خاطر یه حق التدریس خشک و خالی تابستونشون رو خراب کنننقل قول:
تقاضا واسه درس اختصاصی هم تابستون ها کمه
بچه ها من الان دانشگاه ارومیه ام میگن که امسال دانشگاه ترم تابستون نداره ، میتونم تو دانشگاه صنعتی ارومیه بردارم عمومیا رو؟
دوستان ی سوال داشتم ترو خدا جواب بدید//من الان ترم 4 مهندسی برق الکترونیک هستم؛ترم 3 دانشگام رو عوض کردم؛بعد ی سری واحد رو قبول نکردن؛بعد من فیزیک 1 و معادلات و فیزیک 2 رو هنوز دارم؛ی مشکلی پیش اومد و نتونستم این ترم هم پاس کنم؛یعنی الان من 2 بار فیزیک 1 زو افتادم,2 بار هم معادلات رو حذف کردم؛الان ترم تابستون میخوام بردارم و 2 تاشون رو فقط میتونم بردارم؛بعد الان من میخواستم بدونم وااسه ترم مهر ماه چطوری میتونم مدار و این درسایی رو که فیزیک 2 و معادلات پیش نیازشونه بردارم،چون گویا اگه درسی رو 2 بار حذف کنی هم نیاز میشه یا ی همچین چیزی