بر روی چشم رسول جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
بر روی چشم رسول جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گروه آبنیاتی با 62 شکلک آماده ی دعوت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون می توانید 1097 شکلک را به شهر خود اضافه کنید!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ممنون دوست عزیز . گروه ریزه میزه هم اگه میشه زحمتشو بکش :11:نقل قول:
نقل قول:
یا رحمان!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گروه ریزه میزه یک گروه ریزه میزه نیست...بالای 500 شکلک داره ولی چشم کار بر رویش آغاز میگردد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عجیب ترین نرم افزاری بود که تا حالا دیدم
اول این که وقتی برنامه رو نصب میکنی هیچ فایل اجرایی وجود نداره
بعدش اینکه لینک گروه ها معلوم نیست کجای سایت هست و باید از طریق namakdoon_city توی مسیر پوشه ها پیدا کنیم !
بعد اینکه برای نصب هر گروه نیاز به سریال نامبر یا شاید بهتره بگیم پسورد چون تا سریال نامبر ! وارد نکنیم اصلا نمیشه گروه رو نصب کرد پس پسورد بگیم بهتره خوب باید کد رو بفرستیم تا پسورد رو برامون بفرسته !!!
خوب کد همه گروه ها یکی هست یا فرق داره ؟خوب چرا اصلا گروه ها کد داره ؟ یا چرا برای راحتی کد ها رو همینجا قرار نمیدید
من که متوجه نشدم این کارها برای چی هست؟!
اگر این برنامه رایگان هست پس دیگه این همه درد سر برای چیه
مطمئن باشید اولین و مهم ترین اصل برای یه نرم افزار سادگی و راحتی کار با اون هست
آفرین واقعاً عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خواستین میتونم تو یه سایت که عضوم واستون تبلیغ کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه بار پسوردو بگیری کافیه پسورد واسه همه گروهها یکی هست :10:نقل قول:
شما هنگام کار با نمکدون باید حتما به اینترنت متصل باشید و به گروه ها رجوع کنید و روی روبان سیاه کارت اگر نام( دعوت ) را مشاهده کردید کلیک کنید....کمی در صفحه کارت صبر کنید تا روبان لود بشود....در ضمن من که راهنما رو در همون صفحه ی خانگی قرار دادم...شما مطالعه کردید؟نقل قول:
کد گروه ها همه یکی هست و کسی نباید کد رو فاش کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون حقوق این نرم افزار رو ضایع میکنه...اینکار هم برای این هست که به کاربران این نرم افزار دسترسی داشته باشم و علاوه بر اون بدونم چند نفر از این نرم افزار استفاده می کنند...من تا جایی که ممکن هست ثبت شهر رو آسون کردم...یعنی زدن یک ایمیل اینقدر سخته؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...دوستان گلم از شما خواهشمندم حقوق این نرم افزار را حفظ کنید...من برای کسانی که شهر خود را ثبت کرده باشند هدیه در نظر گرفته ام که پس از قرعه کشی به برنده اهدا میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط کمی صبر کنید تا تعداد کاربران بیشتر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ثبت نام کردم فقط یه کم کار با هاش سخته .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه قابلیتی داشت که خود کاربر میتونست بهش شکلک اضافه کنه خیلی خوب میشد .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط لطفا این گروه ریزه میزه رو سریع تر آماده کن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه نظر سخته حسین جان؟...اگه تبدیل فایرفاکس به IE هست بهتره در صفحه ی خانگی تبدیل کنی تا بقیه صفحات نیز با IE لود بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گروه ریزه میزه هم حدود 40 درصد تکمیل شده...چشم...سعی میکنم سریع تر حاضر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]