من jdk رو دارم
نمیتونم کامپایل کنم
وقتی فرمان javac میدم error میده
path and classpath
رو هم تنظیم کردم
اما باز هم..........
Printable View
من jdk رو دارم
نمیتونم کامپایل کنم
وقتی فرمان javac میدم error میده
path and classpath
رو هم تنظیم کردم
اما باز هم..........
jdk رو دوباره نصب کن...!نقل قول:
متغییر سیستمی Path رو هم خودت دوباره مقدار دهی کن...! (مسیرش رو دقیقاً برابر اون پوشه ای بذار که فایل javac.exe توشه...!)
کسانی که در دنیای جاوا دم از ویژوال استودیو می زنند . معلوم است که نه شناختی نسبت به جاوا دارند و نه نسبت به مایکروسافت . در واقع این دو دشمن خونی یکدیگرند و در چند سال اخیر ، شرکت مایکرو سافت با استفاده از توان مالی و تبلیغاتی بسیار بالای خود ، به شدت قصد آن را دارد که جاوا را از هستی ساقط کند . تنها امید جاوا برای بقا در این جدال نابرابر ، اتکا به برنامه نویسان مستقل سراسر دنیا ، از جمله همین جمعی که ما در آن هستیم و با یکدیگر در غالب این فروم ، تبادل افکار می کنیم ، است . موفق باشید
اقا من که بالاخره نفیمدم منظور از این جاوا چیه .مگه جاوا پسوند برنامه های موبایل نیست. من به این امید اومدم تو این فروم که یه چیزی از برنامه نویسی موبایل بفهمم ولی الان بیشتر گیج شدم.
جاوا در واقع یه زبان برنامه نویسی ه...!نقل قول:
با این زبان برنامه نویسی میشه برای کامپیوتر... صفحات وب... موبایل و... برنامه نوشت...!
البته برنامه نویسی با جاوا به این راحتی ها هم نیست...! مثلاً همون بازی ساده مار... هم خودش صد ها خط کد داره...!
اگه علاقه به برنامه نویسی جاوا و موبایل دارید... بگید تا من چند تا منبع برای شروع بهتون معرفی کنم...!
موفق باشید...!
برنامه نویسی موبایل با جاوا:
کد:http://open-source.blogfa.com/post-3.aspx