الان هم میگمنقل قول:
دوست عزیز دیدم یک جا نوشته بودید این کارتها فقط و فقط برای رندر خوبه
ATI Fire Pro و Quadro فقط بدرد رندرهای حرفه ای میخورند و اصلا برای بازی مناسب نیستند
Printable View
الان هم میگمنقل قول:
دوست عزیز دیدم یک جا نوشته بودید این کارتها فقط و فقط برای رندر خوبه
ATI Fire Pro و Quadro فقط بدرد رندرهای حرفه ای میخورند و اصلا برای بازی مناسب نیستند
در تایید حرف های اولتراجان باید بگم که اصلا این کارتها برای بازی بهینه نشدند و شاید بشه گفت در بازی ها کارایی گرافیک های معمولی رو نداشته باشهنقل قول:
این سوال رو کی پرسیده بود هرچی گشتم ندیدمنقل قول:
دوستان میشه دوباره یه نظر بدید و اگه جایی رو اشتباه کردم تصحیح کنید من در زمینه کامپیوتر چیز زیادی نمیدونم ولی احساس میکنم که یه corei7 930 با یه مادربورد خوب که 6 هسته ای رو ساپورت کنه مثل GA-X58A-UD9 تا 2 3 سال آینده راحت جوابگو باشه چون اگه اشتباه نکنم الان ویندوز 7 تا 4 هسته ای ها رو ساپورت میکنه و قراره ویندوز بعدی از 6 هسته پشتیبانی کنه تازه برای نرم افزارهای که من کار میکنم کرک به راحتی گیر نمی آید و تا الان کرکشون فقط برای xp کار میکنه پس با این حساب سر انگشتی که کردم به این نتیجه رسیدم که پردازنده ای رو که بابک عزیز معرفی کرد بگیرم به همرا او مینی که خودم گفتم البته میدونم که احتمالا چیزی حدود 150 تومن گرونتره و هنوز وارد بازار نشده ولی احتمالابه این زودیها میاد و یه سوال دیگه آیا دو تا هارد ساتا 2 که رید بشه سرعتش بالاتره یا 1 هارد ساتا 3 ؟؟
دوست من اصلا نیازی به همچین مادربرد گران قیمتی نیست و مادربردی مثل Gigabyte X58A-UD3R با نصف این هزینه تمام امکانات UD9 رو داره و به راحتی هم از پردازنده های 6 هسته ای هم پشتیبانی میکنه
نقل قول:
مرسی خیالم راحت شد فقط نگفتی دو تا هارد ساتا 2 رو رید صفر کنم بهتره یا یه هارد ساتا 3 مثلBarracuda® XT 3.5” Internal Kitted Drive بخرم کدوم سرعت بهتری میده البته این هارد سیگیت قیمت خیلی بالایی هم داره 330 دلاره البته اگه تو ایران باشه
http://www.seagate.com/www/en-us/products/internal-storage/barracuda-xt-kit/
دوستان من تصمیمیم گرفتم که سیستم پیشنهادی آقا بابک و تایید شده احسان عزیز رو بخرم :
CPU:Intel Core i7 930=310
M.B:Gigabyte X58A-UD3R=330
RAM:Team Group Xtreem 6Gb 1600 (3x2Gb)=180
VGA:MSI 5670 1Gb=110
HDD:2XSamsung SpinPoint F3 500Gb=106
Power:Memonex Silent EX 540W=52
CASE :GREEN FUSION=95
1این مادربور RAID5هم ساپورت میکنه؟
2-در مورد گارانتی محصولات اگه جاییی اشتباه کردم بگید گارانتی گیگا(آواژنگ) MSI (رایان بدر) و رم (برین تک ) پاور انفورماتیک گستر
3- این کیس گرین بالاخره بیرون اومده قیمتش چنده؟
4-اینکه میگن فنهای کیس و پاور گرین بعد از یه مدت به صدا می افتن درسته یا نه؟
5در مورد CPU تا اونجا که میدونم گارانتی نداره ؟ چون به توصیه دوستان در فورم میخوام قطعه قطعه بخرم از فروشنده فقط فاکتور بگیرم کافیه؟با اون فاکتور اگه دچار مشکل بود پس میگیره ؟
و دوم اینکه هنوز در مورد پاور یه خورده شک دارم و فکر کنم گارانتی و اعتبار گرین بهتر باشه حالا دوستان اگه راهنمایی کنن منون میشم از اونجایی که ممکنه بعدا گرافیک GTX 480 بگیرم و از اون طرف میخوام راندمان پاور بالا باشه چون دکتر میخواد یارانه ها روبرداره:31: فکر کنم یه پاور با توان بالاتر مثل GREEN GP685B بردارم بهتره تا نظر دوستان چی باشه
مسلما سرعت اون هارد بالاتره ولی RAID0 به صرفه تر هستنقل قول:
مرسی خیالم راحت شد فقط نگفتی دو تا هارد ساتا 2 رو رید صفر کنم بهتره یا یه هارد ساتا 3 مثلBarracuda® XT 3.5” Internal Kitted Drive بخرم کدوم سرعت بهتری میده البته این هارد سیگیت قیمت خیلی بالایی هم داره 330 دلاره البته اگه تو ایران باشه
http://www.seagate.com/www/en-us/products/internal-storage/barracuda-xt-kit/
اگه سرعت بالا براتون مهمه در کنار هارد به SSD هم میتونید فکر کنید
بلهنقل قول:
1این مادربور RAID5هم ساپورت میکنه؟
درستهنقل قول:
2-در مورد گارانتی محصولات اگه جاییی اشتباه کردم بگید گارانتی گیگا(آواژنگ) MSI (رایان بدر) و رم (برین تک ) پاور انفورماتیک گستر
به صورت عمده نمی دونمنقل قول:
3- این کیس گرین بالاخره بیرون اومده قیمتش چنده؟
ولی قیمتش دور و بر 90 هست
تا حدودی بله(در بعضی محصولات مشاهده شده)نقل قول:
4-اینکه میگن فنهای کیس و پاور گرین بعد از یه مدت به صدا می افتن درسته یا نه؟
CPU رو خود Intel بصورت پلمپ و گارانتی روانه بازار می کنهنقل قول:
5در مورد CPU تا اونجا که میدونم گارانتی نداره ؟ چون به توصیه دوستان در فورم میخوام قطعه قطعه بخرم از فروشنده فقط فاکتور بگیرم کافیه؟با اون فاکتور اگه دچار مشکل بود پس میگیره ؟
کلا احتمال خرابی CPU زیر 1% هست و نیازی هم به گارانتی نداره
از لحاظ اعتبار گارانتی انفورماتیک گستر از گرین هیچی کم نداره ولی حداقل پاور توصیه شده برای GTX480 حدود 600W هست و به همین دلیل شما حداقل باید Green GP685B رو بخرید!نقل قول:
و دوم اینکه هنوز در مورد پاور یه خورده شک دارم و فکر کنم گارانتی و اعتبار گرین بهتر باشه حالا دوستان اگه راهنمایی کنن منون میشم از اونجایی که ممکنه بعدا گرافیک GTX 480 بگیرم و از اون طرف میخوام راندمان پاور بالا باشه چون دکتر میخواد یارانه ها روبرداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم یه پاور با توان بالاتر مثل GREEN GP685B بردارم بهتره تا نظر دوستان چی باشه