-
سلام به همه دوستان
از بابت نظراتتون ممنونم
چطوری میشه کلاچ پراید روهم نرمش کرد یعنی مثل همون روشی که دوستمون برای روآ گفت که به جای سیمی اهرمی میشه؟؟
در مورد کولر پراید نظرتون چیه؟ و میشه ازش تابستون تو ترافیک های سنگین تهران هر روز استفاده کرد؟
وآیا راهی برای تقویت کولر پراید هست که به موتور فشار نیاره؟؟
-
سلام به همه دوستان
از بابت نظراتتون ممنونم
چطوری میشه کلاچ پراید رو نرم ترش کرد ؟
در مورد کولر پراید نظرتون چیه؟ و میشه ازش تابستون تو ترافیک های سنگین تهران هر روز استفاده کرد؟
وآیا راهی برای تقویت کولر پراید هست که به موتور فشار نیاره؟؟
-
اگر من بخوام به کولر پراید نمره بدم مثلا از 20 بهش نمره 14-16 را میدم
کولر خوب هست و برای خنک کردن ماشین(البته اتاق پراید ) کافی هست
من خودم از اواسط اردیبهشت که میشه از وقتی پشت ماشین میشینم کولر می گیرم تا وقتی ماشین خاموش میشه و همیشه هم در ترافیک شهر هستم
ولی نکته جالبش اینجاست که وقتی کولر نمیگیرم حالا چه تابستون چه زمستان آمپر آب بین نصف و 3/4 هست و وقتی هم کولر روشن میکن یاد بین 1/3 و نهایت نصف باقی می مونه
فکر نمی کنم که کولر پراید توی ترافیک مشکلی براش پیش بیاد(البته توی این 3 تا 4 ساله برای من پیش نیومد)
-
بستگی داره کجا کار میکنید.اما من فکر میکنم یه پرایدی که دستی به سر و روش کشیده باشی خیلی بهتر از یه سمند درب و داغونه.مهم کیفیت سواری ماشین هست.مسلما یه پراید صفر از سمند یا روای 4 سال کارکرد بهتره.اما برای شروع کار همون پراید خوبه.کم خرج و کم مصرف.فقط باید با ماشین مدارا کنی و انتظار یه ماشین 20 میلیونی رو ازش نداشته باشی.موفق باشید.
-
بهترین گزینه پرایده ارزان ، کم مصرف و البته کم خرج
-
چطوری میشه کلاچ پراید روهم نرمش کرد یعنی مثل همون روشی که دوستمون برای روآ گفت که به جای سیمی اهرمی میشه؟؟
-
چطوری میشه کلاچ پراید روهم نرمترش کرد مثلا مثل همون روشی که دوستمون برای روآ گفت که به جای سیمی اهرمی میشه؟؟
بالاخره خریدی چی خریدی می شه یه عکس ازش بگذاری؟
-
فقط پراید و دیگر هیچ :31: