میشه آفیس 2010 بتا رو به rtm تبدیل کرد؟
میشه آفیس 2010 بتا رو به rtm تبدیل کرد؟
منم آفیسو از سایت ماکروسافت دانلود کردم و تریل سی روزشو دارم برای کرک متاسفانه هیچکدوم از سه روشی که گذاشتین برای من جواب نمیده لطفاً راهنمایی کنید واقعاً به آفیس نیاز دارم
دوستان من یه کم عجله دارم اگر جوابی قرار نیست بدید برم از بازار همون نسخه های قدیمی و غیراستانداردو از ناچاری بگیرم !
لطفاً دیگه یکی امروز یه راهنمایی بکنه ...
4 روزم اینجا درخواست دادم کسی پاسخ نداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا آخرش یکی گفت که گویا فقط اینجا میشه بپرسم
یعنی آفیس به این مهمی تو ایران فقط همین سه تا روش کرک رو داره ؟! خب من که همینا هم برام کار نکرد باید از آفیس ماکروسافت محروم بشم !؟
اینجا مطرح کن :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5474022#post5474022
یعنی تو این فروم یکی نیست جواب منو بده ؟!!نقل قول:
شما مشکلت چیه ؟ نسخه دقیق برنامرو مینویسی؟ یه عکس از ارور بزارنقل قول:
چه عجب یکی دلش سوخت!نقل قول:
ببین آقا من آفیس پرفسیونال ورژن 64 بیتی رو از ماکروسافت دانلود کردم و سی روزس الانم چیزی به اتمام تریالش نمونده
این کرکها رو هر کدومو امتحان کردم فایده نداشت یعنی باز وقتی هر کدوم از قسمتای آفیسو باز میکنم این رو نشون میده
حتی ریست هم جواب نداد یعنی اون کرک که 4 تا گزینه داشت و یکیش ریست کردن 30 روز بود هم فایده نداشت نمیدونم شایدم من درست انجام نمیدم ولی بارها و بارها هر سه رو امتحان کردم
سلام.
dashmojtaba عزیز
شما 1 بار مجموعه آفیس رو با یه نرم افزار آنیستالر کامل از رجیستری پاک کن و دوباره نصب کن:46:
بعد اگر سریال خواست؛
از یکی از این سریال ها استفاده کن :
Microsoft Office 2010
VQCRC-J4GTW-T8XQW-RX6QG-4HVG4
V44DD-TMTDC-GPJWJ-WXKGK-7JW9T
FBFPP-2XG6Y-FG9VH-DVQ2W-QJRCH
774GJ-X3942-9GTKT-FWYJ9-KM77K
یا
Microsoft Office Professional Plus 2010
VYBBJ-TRJPB-QFQRF-QFT4D-H3GVB
H3BHV-GKGM9-YFMXH-DGW7Q-YW962
3663H-J7DGF-XXWXQ-GRRQM-3GFXH
و بعد از نصب از کرک Mini-KMS Activator مطابق دستور زیر استفاده کن :
قبل از فعال سازی حتما آنتی ویروس خودتون را غیر فعال کنید؛
1- فایل کرک را به عنوان ادمین اجرا کنید. (روی فایل کلیک راست کرده و گزینهی Run as Administrator را انتخاب کنید)
2- گزینهی Install/Uninstall KMServise را انتخاب کنید و در صفحهی بازشده حرف Y را تایپ کنید و کلید اینتر را بزنید. پس از انجام عملیات یک کلید را فشار دهید.
3- در این مرحله گزینهی Active Office 2010 VL را انتخاب کنید. پس از انجام عملیات یک کلید را فشار دهید.
4- مرحلهی 2 را دوباره انجام دهید.
کد:http://dreamland.20upload.net/files/sh1/12859924541.rar
موفق باشی:11:
دوست عزیز این راهی که شما گفتیدو رفتم البته با آنستالر زیاد آشنا نیستم ولی رفتم برنامه Your Uninstaller! رو دانلود کردمو باهاش آفیس رو کامل پاک کردم حالا دیگه آفیس اصلاً نصب هم نمیشه و این ارور رو میدهنقل قول:
فکر کنم برای بار دوم باید ویندوزمو عوض کنم
ویرایش : آقا من همه این مراحلیو که گفتی به هر زحمتی بود انجام دادم (مشکل آنیستال با ریستور کردن و آنیستال صحیح برطرف شد و آفیس دوباره نصب شد) اما باز هم تریاله !!!!
شما مطمئنی چیزیو کم نگفتی ؟ مثلاً این سریالا که میگیو کی باید وارد کنم ببین اینارو برای مرحله اول نصب که یه سریال میخواد قبول نمیکرد و از اون سریالی که ماکروسافت میده استفاده کردم (خود سایت ماکروسافت یه سریال معتبر میده که سی روزس) بعد نصب کردم و بعد هم بدون اینکه آفیس رو اجرا کنم کرک رو انجام دادم اما هیچ تغییری نکرد بعد سریالایی که دادیو وارد کردم اما قبول نکردو ادامه ماجرا
یعنی ایراد از کجاست ؟
(برای شما کاملترین توضیح رو دادم)نقل قول:
پیشنهاد میکنم ویندوز و نسخه ی آفیستون رو عوض کنید:46: