پیگرینی و تمجید روحیه تیمی رئال
مربی تیم مادریدی معتقد است که تیمش به شدت بارسلونای صدرنشین را تحت فشار قرار داده.
سایت گل- مانوئل پیگرینی، سرمربی رئال مادرید پس از پیروزی 0-2 این تیم مقابل والنسیا در صحبتهایی روحیه تیمی شاگردانش را ستود.
گونسالو ایگواین گل اول بازی را به ثمر رساندو کریس رونالدو موفق شد تا برای دومین بار برای رئال میزبان به گل برسد.
در پایان این دیدار پیگرینی در کنفرانسی خبری گفت:« تیم ما در طول رقابتهای فصل، سطح ثابتی را حفظ کرد. ما در برنابئو 16 بازی برگزار کرده ایم و در 15 تای آنها به پیروزی رسیده ایم. ما پس از لحظات سخت و دشوار توانستیم بار دیگر عملکردمان را بهبود بخشیم. پس از شکست خوردن در لیگ قهرمانان و پس از شکست در ال کلاسیکو، ما روحیه مان را ثابت کردیم و من به تلاشهای گروهی و توانایی های فردی بازیکنانم واقعا افتخار می کنم.»
مربی شیلیایی رئال ادامه داد:« برای مهم نیست که بارسلونا چه می کند. ما بازی رودررویمان را انجام داده ایم.این بار نوبت والنسیا بود. من زمانی برای تماشای بازی بارسلونا را ندارم.تنها چیزی که برایم مهم است این است که تیمم پس از شکست مقابل بارسلونا دوباره مغلوب تیم دیگری نشود ولی ما روحیه بسیار بالایی نشان دادیم، چه در دیدار مقابل آلمریا و چه در مقابل والنسیا.»
این مربی باتجربه در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« رئال مادرید همیشه مجبورو به امید پیروزی است. این انتظار از اولین دیدار فصل تا پایان رقابتها وجود دارد.تیم ما همیشه این رادر نظر داشته و ما توانایی هایمان و سطح بازی مان را به نحوی تنظیم کرده ایم که موقعیتهای فراوانی را خلق کنیم.»
گوتی : دوستدارم بارسا مغلوب اینتر شود.
کهکشانی ها با بهره گیری از تساوی شنبه شب بارسا مقابل اسپانیول خود را به یک امتیازی تیم صدرنشین بارسا رساندند.
سایت گل- گوتی، ستاره باتجربه باشگاه مادریدی در صحبتهایی اعلام کرد که کاتالونیایی ها پس از پیروزی یکشنبه شب تیم مادریدی مقابل والنسیا که اختلاف دو تیم رئال و بارسا در صدر جدول را به یک امتیاز رساند، می بایست فشار را حس کنند.
گوتی 33 ساله در ادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرد که بارسا در دیدار این هفته اش در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل اینتر، مغلوب حریف ایتالیایی شود.
گوتی گفت:« ما می دانستیم که بعد از ال کلاسیکو بازی مهمی را پیش رو داریم و از لغزش شنبه شب بارسلونا نهایت بهره را بردیم و اکنون تنها یک امتیاز با بارسای صدرنشین فاصله داریم. قرارگرفتن در رده دوم جدول با 83 امتیاز بسیار خوب است. کاتالونیایی ها می بایست این فشار را حس کرده و ببینند که ما به آنها به شدت نزدیک شده ایم.»
گوتی در ادامه در مورد دیدار دیشب ورزشگاه سانتیاگو برنابئو گفت:« هر دو تیم جزو بهترین تیمها هستند. ما کنترل بازی را در دست گرفتیم و فرصتهای زیادی داشتیم ولی تا آخرین لحظه بازی همیشه نگران هستی.من شخصا امیدوارم که بتوانیم در لیگ به قهرمانی برسیم.»
ستاره خط میانی رئال در بخش پایانی صحبتهایش در مورد دیدار دو تیم بارسلونا و اینتر در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« من همیشه گفته ام که دوست دارم بارسلونا ببازد و همچنین در اینتر دو دوست بسیار صمیمی دارم.»