-
اخه فرکانس رمت را زده 800
سوکت 478 هم نهایت از فرکانس 400 و با کمی ارفاق 466 ساپورت می کنه
ضمنا سوکت 478 را خیلی به سختی میشه تا این اندازه اورکلاک کرد
بهترین راهش هم CPU-Z هست
اگر CPU-Z بگه MPG478 هست من هم قبول می کنم
شما یک شات از تب پردازنده و همینطور SPD بذار تا ببینیم که دقیقا چی هست!
-
کجا فرکانس منو زده 800 ؟؟؟
به هر حال من الان تا 3.1 گیگاهرتز اورکلاکش کردم. پایدار هم هست . اگه اینقدر اورکلاک خطری برای cpu داره حتما بگید.
برنامه cpu-z هم دقیقا MPG478 رو نشون میده ولی شرمنده بازم برای گذاشتن عکس مشکل دارم. سعی می کنم یه جوری عکس ها رو بذارم
راستی نظرت چیه که بایوس مادربرد رو آپدیت کنم ؟ فکر می کنم در اینصورت امکان اورکلاک بیشتری هم وجود داشته باشه
-
-
بله خوب من قبول می کنم
البته همین که تا این فرکانس اور شده یعنی مادربرد شما امکانات خوبی داشته که به این فرکانس رسیده و پایدار هم هست
در مورد ضرر داشتن هم اگر در فول لود دماش زیر 65 درجه باشه مشکلی نیست چون P4 خودم هم در فول لود بدون اور حدود 60 درجه دما داره
فرکانس رم شما هم همون 400 هست
البته بعید می دونم که با آپدیت بایاس امکانات خاصی به بایاس این پلتفرم اضافه بشه ولی خوب امتحانش هم بی ضرر هست
-
دما در حالت لودینگ میرسه به حداکثر 60 درجه پس به قول شما نباید خطر داشته باشه.
بایوس رو آپدیت کردم. بعد از آپدیت تونستم مقدار اورکلاک رو برسونم به 3.21 گیگاهرتز و سیستم هم پایدار بود . در حالی که قبلا
آپدیت بایوس به هیچ وجه نمیشد fsb رو بیشتر از 130 کرد ، بعد از آپدیت بدون افزایش ولتاژ ، fsb رو رسوندم به 134 و فرکانس cup
شد 3213 مگاهرتز . دیگه بیشتر از این جواب نمیده . تا همین الانش برنامه occt میگه که 34 درصد اورکلاک کردم
خدارو چه دیدید. یه دفعه می بینید که من با همین سیستم گازوییلی رکود اورکلاک رو زدم :31: