بابا بیخیال این سوسول بازیا :31:
ما که با همون تیغ های دهه 70 کارمون رو راه میندازیم ندیدیم صورتمون آخ بگه :31:
Printable View
بابا بیخیال این سوسول بازیا :31:
ما که با همون تیغ های دهه 70 کارمون رو راه میندازیم ندیدیم صورتمون آخ بگه :31:
عرض کردم کهنقل قول:
حالا قضیه ایجاد آکنه در اثر تقضیه هم مثل همون هست. هنوز ثابت نشده ولی کاملا مشخص هست که خیلی از افرادی که در حالت عادی جوش نمیزنن یا خیلی کم جوش میزنن وقتی موادی مثل سس ها یا مواد غذایی دیگه استفاده میکنن جوش میزنن البته به شرایط شمیمیایی بدن هم مربوط میشه و بعضی افراد هستن که با هر نوع تغذیه چرب یا شیرین اصلا جوش نمیزنن ولی خوب احتیاط کردن و پرهیز از این گونه غذاها ضرری نداره که هیچ احتمالا موثر هم هست. باید دید که معمولا فرد بعد مصرف چه نوع غذاهایی جوش میزنه و مصرف اون غذاها رو محدود کنه من خودم بلا استثناء بعد از خوردن سس و آجیل جوش میزنم ( برام ثابت شده) و از وقتی مصرف سس رو قطع کردم خیلی خیلی کمتر جوش میزنم.
بعضی به یک سری غذا ها حساسیت دارن و نباید مصرف بشه...
وگرنه نمیشه گفت تغذیه در همه باعث جوش میشه
من هم اصلاح رو فقط در حمام انجام میدم وقتی هم اومدم بیرون کلی ادکلن میریزم رو صورت برای نزدن جوش !!!
نقل قول:
بابا بیخیال این سوسول بازیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که با همون تیغ های دهه 70 کارمون رو راه میندازیم ندیدیم صورتمون آخ بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شما پوست مقاوم و توپی داری خوش به حالت که با اون تبرا ریشاتو میزنی و هیچیت نمیشه . ما به صورتمون تو آینه چپ نگاه کنیم سریع 4.5 تا جوش میزنه.:31:
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
نقل قول:
عرض کردم که
بعضی به یک سری غذا ها حساسیت دارن و نباید مصرف بشه...
وگرنه نمیشه گفت تغذیه در همه باعث جوش میشه
OK:12:
درست میفرمایید. انشاالله هر چه سریعتر متخصصین زیر و روی این قضیه رو در بیارن.:20: