یه سوال :
بازی هی نیمه نهایی کی است ؟
یه سوال :
بازی هی نیمه نهایی کی است ؟
سنگ و كلنگ و تيشه .... اينتر برنده ميشه:31:
اميدوارم اينطوري بشه ...
الهي اين مسي مصدم بشه:21: ... بابا چيه اين هيولاس يا نابودگر
نقل قول:UEFA Champions League 2009-10
Semi-finals
2010
20 April
Internazionale - Barcelona
2010
21 April
Bayern Munich - Lyon
2010
27 April
Lyon - Bayern Munich
2010
28 April
Barcelona - Internazionale
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80%9310_UEFA_Champions_League#Semi-finals
شما هام زیادی بزرگ کردینش !
تنها غیر ممکن غیر ممکنه!
تاید میشه :31: شانس 2 تیم یکسانه (منتظر تاکتیک مورینیو باشید )نقل قول:
به امید شکست بارسا
کسی نمیتونه بارسا رو شکست بده...مگه تو خواب ببینین بارسا باخته....!!!
داره پشت سره هم یکی رو کنار میزنه و میبره...!!!!
تیم فقط:
بارسلونا
:دی :دی :دی . با اینکه رئالی هستم ولی کاملا حق با ونگره .نقل قول:
با اين كه نميشه پيش بيني كرد ولي من فكر مي كنم شانس بارسا بيشتر باشه
حالا من نمیدونم چرا وایه و آرزو مونده به دله همه تا بارسا ببازه!!؟؟حالا شایدم ببازه ولی مطمین باشین مثله بقیه تیم ها حقیر نمیشه هیچ وقت!مثله آرسنال و مادرید و چلسی و منچستر و غیره...
در ضمن من دیگه راجع بع این که چه تیمی بهتره بحث نمی کنم ولی باید بگم در این مورد هم بحث دیگران اشتباهه!به همه ثابت شده که از مسی ما تا میلیتو و بارتا همشون خوب بازی می کنن...همین میلیتو از مارسلو بهتر بازی می کنه!همین بارتا اگر بهش فرصت داده شه حاله همه رو میگیره!حالا هی بگن ما میبریم و امید داریم مسی مهار شه و از این حرفا...
آؤزو بر جوانان عیب نیس و پس امیدوار باشین...
در ضمن تازگیا دیدم که بعضی ها که دیدن بارسا داره طرفداراش زیاد میشه (که از قبل بوده...آمار های جهانی اینو اثبات میکنه...چشم حسود هم کور شه ایشالله)شروع کردن به بیان کردن مسایلی که آره طرفدارای این تیم تازه طرفدارش شدن و این تیم طرفداراش تازه کارن و از این ** خوریا میکنن این افراد...واقعا زشته دوستان...حرصتون گرفته دیگه خواهشا اون دهن **** باز نکنین و از این حرفا نزنین.من خودم شخصا خدا وکیلی از زمان ورود رایکارد طرفدار بارسا شدم البته از زمان کرایف هم دنبال بازی هاش بودم...ولی هیچ وقت انقدر تعصبی دنبال تیمی مثله بارسا نبودم که بشه طرفدار یادم کرد...ولی یه موقعی بود که خیلی بچه بودم که بازی های ریال مادرید که می دیدم خوشم میومد...برای همینه که الانم از این تیم بدم نمیاد و فقط از کریس رونالدو متنفرم...همچنین از چلسی و منچستر هم بدم میاد بطوریکه اکثر بازیاشونو مگر اونایی که با بارسا داشتن رو ندیدم و نمی بینم.
بعدش یه موقع هایی شما یه فکری بکنین ببینین که آیا فقط بارسا چند ساله که مطرح شده؟؟؟جواب این سوال خیر هست...زیرا اگر شما زمان ریگلی رو یادتون باشه و یا رودریگز(سزار) و یا حتی رونالدینیو که زمان طلاییش رو توی بارسا گذروند دیگه نمیگید که بارسا چند ساله شاخ شده!!!
خواهشا بکشین کنار دیگه دوستان...جدا از بحث شوخی دارم میگم که شما طرفداریتو بکن ولی بحث فوتبالی و کارشناسی که میکنی همینجوری حرفاتو ول نده...
یکم تحقیق بعدش پست دادن در مورد تاریخچه ی فوتبال
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
خوشحال باشید که هنوز روی شما کم نمیشه...سانتیاگو برنابو...600 میلیون ضرر...بی ثباتی و پاشیدگیه تیم در مقابل بازیکنان مبتدی ای همچون پدرو و میلیتو...دیگه کوتاه بیا شما بلستر جان که کلامون نره تو هم...نقل قول:
من کلا از هر تیمی که مقابل بارسا باشه حمایت میکنم!
پس اینترو عشق است:دی
ممنون/:5: