من یک دمو دیدم ازش خیلی جالب بود حتما نمره خوبی می گیره ....!
حتما ...
Printable View
من یک دمو دیدم ازش خیلی جالب بود حتما نمره خوبی می گیره ....!
حتما ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي منتشر شد ..
Region : Free
گرافیک 10/8 :
خوب از بهترین بخش بازی شروع می کنیم که بنظر من گرافیکه اونه . بازی در 3 دوره زمانی مختلف روی میده و شما باید کنترل مرد عنکبوتی رو در زمان های حال ، گذشته و اینده در دست بگیرین .
در زمان حال گرافیک بازی کاملا cell shade هستش . در زمان اینده و گذشته هم استیل واقع گرایانه با چاشنی کمیک رو میشه در بازی دید . در کل بخش گرافیک بازی کاملا در خور توجه هستش چون 3دوره زمانی با 4 نوع گرافیک مختلف در یک بازی گنجونده شدند که بسیار عالیه . البته در قسمت گذشته بازی بسیار شبیه بازی های مخفی کاری مثله SC میشه که وقتی تو سایه اید همه چی سیاه سفیده تو نور که میرید رنگی میشه !!امتیاز من به این بخش 8 از 10 هستش .
اسپایدرمن اینده !!
اسپایدرمن حال !!
اسپایدرمن گذشته !!
اما یک شعار هست که میگه گرافیک همه چیز نیست !!!
داستان:10/2 :
داستان میتونه سطح یک بازی رو خیلی بالا بیاره .بر عکسش هم صادقه بازیی مثله AW و یا Mafia II با داشتن داستانی عالی در کتنار گرافیک خوب تونستن طرفدارا رو راضی نگه دارن اما ...!!!
این بازی داستان نداره !!!بهتره بگم داستان بازی بسیار بسیار سطحی تشریف داره . از اول هم قرار بود داستان حالت کمیک گونه داشته باشه اما این بازی در اصل داستان خاصی نداره !!!
اقایون خانوما بازی قسمتی از داستانش لو میره کسایی که می خوان بازیو تموم کنن نخونن !!!
داستان بازی از اونجا شروع میشه که یه از خدا بی خبری میره موزه و به جای گردش های معمول تصمیم میگیره یه سنگ باستانی با قدرت های ماورایی رو بدزده!!! اما اسپایدرمن قصه ما که شبا بیداره میاد مچ طرفو میگیره و در شرف دزدی طرف میاد میزنه سنگو میشکونه !!! هر تکه سنگ هم میره به یه زمان توی تاریخ !!!!!
یه خانومه هم میاد که در اصل نقش همون الفرد تو بتمنو داره !!!! این پیرزن گرامی به پارکر میگه که سنگ رفته به دوران مختلف و تو باید بری دونه دونه تکه سنگارو پیدا کنی !!! داستان بازی همینه دیگه از این به بعد باید به تاریخ های مختلف برین و سنگ ها رو از دشمن ها معروف سری کمیک پس بگیرن !!!( جالبه سنگا هم دقیقا افتادن دست دشمنای اسی!!دی:)
spoil تموم شد!!!بقیشو بخونید !!!
با توضیحاتی که دادم فکر کنم همه قبول داشته باشین که نمره 2 برای این بخش بسیار زیاده !!!
Gameplay : 10/5 :
گیم پلی بازی بسیار سر راسته دقیقا مثله تمتم بازی های سری SpiderMan . دو دکمه برای مشت های سبک و سنگین و یک دکمه برای تنیدن تار !!! ( در بعضی مواقع یه دکمه دیگه هم باید استفاده کنید !!!)
activision شدیدا تلاش کرده که گیم پلی خلاقانه باشه و کار هایی هم کرده مثله مراحل مخفی کاری و یا تغییر دوربین بازی به اول شخص در بعضی باس فایت ها اما مشکل اینجاست که این نواوری ها بسیار کور کورانه بودن !!!
بنظر من مخفی کاری بازی تقلیدی بوده از بازی بینظیر arkham asylum
تمام حرکات بتمن در این بازی هم وجود داره !!! روی یک لبه برید و B رو بزنید تا دشمنتون بصورت مخفیانه از سقف اویزون بشه !!!این حرکت در بازی ارخام اسایلم هم وجود داشت اما بتمن به جای تار از گرپل خودش استفاده می کرد !!!!
در مورد بخش مخفی کاری مشکل بعدی هوش ضعیف دشمنا و انیمیشن های کمه که باعث میشه این بخش از حالت عادی بازی هم خسته کننده تر بشه. در مورد نمای اول شخص هم باید گفت مشکلش کمبود حرکات هست که به 4 نوع مشت و یک نوع دفاع ختم میشه .
در کل گیم پلی بازی هم به کمک داستان بازی اومده تا بازی سراسر کسل کننده و خسته کننده بشه و بنده هم صرفا به این دلیل که می خواستم نقد بازی رو بنویسم 2 ساعت سر بازی نشستم !!!!
صداگزاری :10/6:
شاید صدای اسپایدرمن در زمان اینده و گذشته زیاد بهش نخوره اما بعد از فاجعه ی قبلی سری در زمینه صدا گزاری !!(web of shadows) این بازی شاهکاری بی نظیر در زمینه صدا بنظر میرسه !!! موسیقی بازی چندان جذاب نیست اما صدای شخصیت های اصلی زیبا کار شده .
نتیجه گیری : بازی بسیار بسیار خسته کننده هست و حتی برای طرفداران این ابرقهرمان هم راضی کننده نیست . در کل این بازی کاملا نشون داد که گرافیک همه چیز نیست و یک داستان سطحی و گیم پلی تکراری چطور میتونه یک بازی که پتانسیل تبدیل شدن به شاهکار داشت رو به یک بازی بی ارزش تبدیل کنه
بازی به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه ( مگر در مواقع خاص !!) 360 دارا همون HALO بازی کنید و بیخیال پول دادن برای این بازی بشین (حتی 5 تومن!!!). PS3 دارها هم که اصلا و اصلا و اصلا بازی رو طرفش همم نرید !!(پولو ذخیره کنید بازی های زیادی در راهه!!)
ممنون که وقت گزاشتین و این نقدو خوندین .
All rights reserved !!!دی : ارمین
بازی اول شخصه یا سوم شخص؟
آخه تو دموی بازی هم اول شخص بود و هم سوم شخص
بازی خیلی جالبی هست ....تا اونجایی که من دیدم از کاربر ها نمره game spot 8.4 گرفته ! ! ! !!!!!!!!
بازیشو انجام دادم.بدک نیست خوبهنقل قول:
بیشتر بازی سوم شخصه فقط موقعی که باید غولهای بازیو ناکار کنی میشه اول شخص
کمبو هم تو بازی وجود داره
از این بازی که اسپایدرمن هم تو گذشته و هم تو حال و هم تو آینده هست من با گذشته خیلی بیشتر حال کردم تا بقیه،چون توش باید مخفی بری،خیلی فاز میده
درکل بازیش خوبه ولی من تو کل اسپایدرمنهایی که اومده با اسپایدرمن 3 و web of shadow خیلی حال کردم اینم فقط زمان گذشته
من به بازی نمره ی 7 و میدم
امتیازات سایتها به بازی:
1UP ::: B
Game Informer ::: 8/10
Gamespot ::: 7.5/10
IGN ::: 8/10
X-Play ::: 4/5
در نقد gamespot طراحی فوق العاده کاراکتر ها و آزادی حرکتیه عالی ، مهارت های خوب در درگیری ها و نبردها، ,وجود شخصیت های متنوع از اسپایدرمن و تغییر خاص مراحل بازی که هیجان انگیز و جذابه از نکات مثبت بازی هستن که به اونها اشاره شده.
کاربرها هم امتیازات خوبی به بازی دادن...با وجود ایراداتی که داره ولی با توجه به شهرت ناشر و محبوبیت اسپایدرمن و همچنین زرق برق بازی مطمئنن فروش خوبی میکنه...
[QUOTE=Sam Fisher 10;5387957]امتیازات سایتها به بازی:
Gamespot ::: [COLOR="#ff0000"]7.5/10[/COLOR
[/B]
در نقد gamespot طراحی فوق العاده کاراکتر ها و آزادی حرکتیه عالی ، مهارت های خوب در درگیری ها و نبردها، ,وجود شخصیت های متنوع از اسپایدرمن و تغییر خاص مراحل بازی که هیجان انگیز و جذابه از نکات مثبت بازی هستن که به اونها اشاره شده.
کاربرها هم امتیازات خوبی به بازی دادن...با وجود ایراداتی که داره ولی با توجه به شهرت ناشر و محبوبیت اسپایدرمن و همچنین زرق برق بازی مطمئنن فروش خوبی میکنه...
سلام : راستی از مشکلات بازی چیزی نگفتید ؟ چرا نمره 7.5 داده game spot چیزی درباره مشکلات نگفته ....
[QUOTE=m jax;5387992]سانسور کردم: دینقل قول:
دیدم امین به قدر کافی از بدیاش گفته دیگه نیازی ندیدم: دی
وگرنه چرا یه ایرادش همین تکراری بودن بعضی مراحل بازیه که امین هم بهش اشاره کرد+عدم تناسب دنیای Noir اسپایدرمن و یه سری نقص های حرکتی کاراکتر اسپایدرمن
پ.ن: منظور از noir دنیای بخصوص اسپایدرمن هست. در کمیک های جدید مارول به حال و هوای محیط و افراد و ... شهر ِشخصیت بخصوص اون کمیک noir گفته میشه مثلا Iron Man Noir . اصولا Marvel Noir کمیک های جدید مارول هستن که ترکیبی از المان های فیلم های noir و داستان های عامه پسند با دنیای مارول هستش.
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Noir#Spider-Man_Noir
حسین جان دستت درد نکنه
به هر حال وقتی به امتیازات بازی از سایتهای مختلف نگاه کردم دیدم که از مافیا 2 بیشتر امتیاز گرفته!:31: