من خودم کاسیو اکسیلیم گرفتم دوربیناش محشرن
باطریش به نظرم از کانن خیلی بهتره
ولی کلا سعی کنید لنز واید بگیرین با زوم اپتیکال بالا
Printable View
من خودم کاسیو اکسیلیم گرفتم دوربیناش محشرن
باطریش به نظرم از کانن خیلی بهتره
ولی کلا سعی کنید لنز واید بگیرین با زوم اپتیکال بالا
سونی w220 بخر
الان تا 250 کدوم بهتر شد؟ با دلایل منطقی بگین لطفا :دی
SX120 و SX200 گزینه های مناسب در این رده هستند. اولی از این نظر که تنظیمات manual داره و در عین حال برای فردی که تنظیم اتو بخواد هم استفاده اش صدا هست و ضمناً کیفیت عکس اش در این رده بسیار خوبه (شابد بهترین در رده خودش) --- دومی هم به همین ترتیب، کنترل خیلی خوب، لنز واید و کیفیت عکس و فیلم بسیار خوب.نقل قول:
سلام محمد . چطوری؟
دوربین رو برادرم میخواد بگیره. ما خودمون سونی W270 داریم. این سیستم هوشمندش که خودش فیس دیتکشن و ماکرو و نور کم و ... رو تشخیص میده خیلی خوب و راحته. برادرم هم خواسته همین رو بگیره. من گفتم بزار بپرسم ببینم چیز بهتری هست یا نه.
حالا این دوتا کنون قیمتشون چجوریاست؟
W350 چجوریه؟
قیمت W270 و W290 و W350 هم اگه میدونی بگو :دی
آیا تا بحال غیر از سونی دوربینه دیگه ای را تجربه کردی؟نقل قول:
Face Detection یه مسئله است و مثلا Smile هم یک مسئله به کدوم قابلیت بیشتر اصرار داری؟
در یک کلام با این حدود قیمت میتونی SX120 از کنون بخری که کیفیت خروجی عکس خوبی داره ولی اول نمونه ی عکساش رو ببین
کد:http://www.imaging-resource.com/PRODS/SX120IS/SX120IShINBI0800.HTM
کد:http://www.imaging-resource.com/PRODS/W350/W350INBI0800.HTM
A2100 خيلي از SX120 ضعيفتره؟
تفاوت قيمتي شون چقدره؟
این دوتا عکس کیفیتشون فرقی نداره؟!نقل قول:
به نظرم SX120 تو رنج بهترینهنقل قول:
نه -- هر دو نسبت به قیمتشون عکسهای خیلی خوبی می گیرن و جزو گزینه های خوب در رده خودشون هستند.نقل قول:
شاید یه تفاوت مهمشون که میتونه در انتخاب تاثیر گذار باشه اینه که sx20 تنظیمات دستی داره..
چرا قیمت تقریبی بدم وقتی میتونی خودت قیمت های دقیق تر رو توی وب بگردی و چک کنی .. مثلا جاهایی مثل دیجی کالا یا dorbinshop رو چک کن.نقل قول:
ضمن اینکه من فکر می کنم خیلی از قابلیت هایی که کمپانی ها روشون مانور میدن بیشتر مساله تبلیغات هستش و کاربر باید حواسش جمع باشه که هرچیزی چقدر کاربرد داره.