نقل قول:
مچكرم فربل جان...
Printable View
نقل قول:
مچكرم فربل جان...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي از دوستان گفت كه ممكن از اين باشه كه شما خيلي در فوروم ها گشت مي زنين و اين باعث شده كه
پهاني باند كم شه ؛ اوونم به خاطر آواتر و عكسو اينا...
ترافيك با قي مانده من تو اين عكس 33 و تو عكس قبلي كه 3 ساعت قبل گرفتم 37 بود.. اما تو اين 3 ساعت من چه كار كردم..
خودم نزديك 6 مگا دانلود كردم ؛ و كلا تو نت فقط تو پي سي ورد بودم نه سايتي و نه فورومه ديگه اي...
حالا بازم به نظر شما اين مي تونه دليل اين همه اختلاف باشه...؟
در صورتی از adsl میشه استفاده کرد که طرف پسورد و نام کاربری شما رو داشته باشه و تنظیمات رو خطش انجام شده
مثلا پارس آنلاین این اتفاق هم خیلی کم می افتد
نقل قول:
آي نو .. ولي من پَسم رو از تو سايت عوض كردم..!!!
ببینید باز کردن صفحات وب همون طو که دوستمون گفتن دیتا مصرف میکنه یعنی براحتی با لود شدن چند صفحه 1 مگا بایت مصرف میشه البته این بستگی به مرورگرتون هم داره مثلا من گوگل کروم ، اپرا و ویندوز اکسپلور رو امتحان کردم گوگل و اپرا مصرفشون خیلی بیشتر بود البته میتونی لود شدن عکس رو غیر فعال کنی که این هم کلی تاثیر داره.
دوست عزیز اگر پس رو توی مودم ست می کنید و مودم 24 ساعته روشنه خیالتون از این بابت راحت باشه.نقل قول:
شما اگر اینکار رو نمی کنید باز می تونید امتحان کنید با این روش تو 3 روز چقدر دانلود میکنید اگر همون 500 مگ بود که مصرف خودتون بالا هست.
نقل قول:
مرسي .. سوال داشتم كه چطوري ميشه پسو روي مودم ست كرد...؟
با همه احترامي كه براي دوستان قايل هستم ؛ ولي باز قانع نمي شم كه 500 مگا رفته اونم براي اين كه تو فوروم چرخ مي زنم..!
چطوری عوضش کردی؟ منم پارس انلاین دارم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مدیریت سرویس--->تغییر کلمه عبور
نقل قول:
بازم مرسي فربل جان..!