-
به نظرت توی 7350 هم برعکس نشون میده؟شاید چون این لمسی هست اینجوریه.
دلیلش چی میتونه باشه؟
کسی رو نمیشناسی که 7350 داشته باشه یا گوشی غیرلمسی سامسونگ که چک کنه.من فردا احتمالا میرم خرید.
روی سکرت دوستان امتحان کردن مشکلی نداشت.
اگه اینطور باشه شاید برم سراغ سکرت.
-
معلوم نیست ! شاید
دلیلش خیلی چیزا میتونه باشه .. اما اگر ورژن دیگه ای ازش باشه معلوم میشه گوشی تواناییشو نداره یا اینکه کلا باهاش همخونی نداره برای این گوشی برنامه نویسی نشده .. من 2 یا 3 تا دیگه از این نرم افزارو از سایت های دیگه گرفتم همه توسط یه نفر نوشته شده ... نسخه ای دیگه ای هم هست که توسط شرکت یا شخص دیگه ای نوشته شده باشه ؟ مثلا Pmd v2 اجرا نمیشد اما رفتم یه سایت دیگه گرفتم اجرا شد بدون مشکل ..
-
یعنی هیش کس توی این فروم این گوشی رو نداره؟
-
اگه هم داشته باشه تو بخش مشاوره نمیاد ..
-
از شما و تمامی دوستان که توی این مدت راهنماییم کردن ممنونم.
امشب خریدم .ال جی سکرت.
اس 7350 با این تفاوت زیادی نداشت و حتی قیمتشون هم مثل هم بود .7350 فقط 5 هزارتومان گرانتر بود.
از صفحه نمایش بزرگ و واید 7350 خوشم اومد.خب به هر حال ال جی گرفتم شاید بخوام تجربه ی الجی رو داشته باشم تا الان از هر برندی چندین گوشی گرفته بودم.
-
امیدوارم برات خوب کار کنه عزیز .. مبارکت باشه :11: .. نقاط قوت و ضعف هم تونستی تو کلابش یا اینجا برامون بزار اگه زحمتی نیست ..ممنون میشم
-
حتما فعلا گذاشتمش توی شارژ. فردا هم میرم تهران کار دارم ایشالله به زودی توی همین روزا میذارم.
فعلا فقط باید بگم که زیباست.
-
موافقم واقعا خوشگله ... ولی بعد چند روز اون زیباییشو از دست میده نمیدونم چرا ! بخاطر جنسشه یا من حسم اینجوریه ...
-
مبارک باشه
میخاستم در مورد مشکل آنتن دهی یاری بگم ..... این گوشی اصلا مشکل آنتن دهی نداره من خودم تست کردم
-
نه اسمش الكی كه سكرت نیستش : دی
یه رازی توش هستش دیگه!
مثلا كاور باطریش به كل گوشی ها می ارزه