سلام دوست عزیز خــب گوشیتون رو هـک کنید بعد از هـک یه پچ رو فعال میکنی تو برنامه ای که موقع هـک اضافه شده دیگه از بابــت ساین کردن خیالــت راحت هستش + میتونی از برنامه Free Signer هم تو گوشی استفاده کنــی :46:نقل قول:
موفق باشید!:40:
Printable View
سلام دوست عزیز خــب گوشیتون رو هـک کنید بعد از هـک یه پچ رو فعال میکنی تو برنامه ای که موقع هـک اضافه شده دیگه از بابــت ساین کردن خیالــت راحت هستش + میتونی از برنامه Free Signer هم تو گوشی استفاده کنــی :46:نقل قول:
سلام
من برنامه رو دان کردم ولی آنتی ویروسم بهش گیر میده میشه بگین مشکل چیه
گرچه هر طور بود از سد آنتی ویروس گذشتم و برنامه خوب جواب داد
یه سوال من نوکیا x6 16gb دارم میشه بگین چرا Free Signer با اینکه تو گوشی نصب شده و کار میکنه
ولی فایلهایی که ساین میکنه کار نمیکه؟
سلام دوســت عزیز ویروســـی نیســت آنتی ویروس منم بهش گیر میــده باید غیره فعال کنی آنتی ویروس :46:نقل قول:
موقعی که ساین میکنه یه فایل هم اسم اضافــه باید اونو نصــب کنـــی !
شاید شما اشتباه میکنید همون فایل ساین نشده رو نصب میکنید :20:
گوشیتون رو هـک کنید خیالتون راحت میشه دیگه نیازی نیست با کامپیوتر یا Free Signer ساین کنید :11:
سلام مهندسنقل قول:
من این برنامه رو دانلود کردم. باهاش هم چندتا فایل رو ساین کردم ولی 2 تا مشکل دارم اول اینکه وقتی میریزم توی گوشی مثل اوله یعنی انگار تغییری نکرده. و مشکل دوم اینکه فقط همون بار اول که دانلودش کردم اجرا شد و حالا فقط یه پنجره به اسم certificate باز میشه.
اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون
منتظرم . . . . . . . .
اقا مهندس میشه یه توضیح مختصری بدید که این ساین کردن بدرد چی میخوره؟نقل قول:
چه تغییری ایجاد میکنه؟ منظور از ساین کردن همون ریجستر کردن هست؟
دوســت عزیز وقــتی که برنامه رو ساین میکنی ! یکی با همون اسم با حروف بزرگ و ساین شده درست میشـــه شما باید اونو تو گوشی بریزید و نصب کنیـــد و همیشه هم کارایی داره ...نقل قول:
تایپک زیـــر توضیح داده شده دوســت من :نقل قول:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تغییراتی ایجاد نمیکنه فقط اجازه دسترسی به نصب رو برای اون برنامه باز میکنـــه :20:
ساین کردن با ریجستر کردن فرق داره ...
من قبلا ساین کردم ولی الان بجای کلمه ی ساین انجام شد یه پیغام دو قسمتی میده
فایل ها را هم چک کردم برنامه ی جدید دیگه ای برای ساین نیست
از راهنمایتون متشکر میشم
دوست عزیز از ارور مورد نظر عکس بزاریـــد !نقل قول:
خب از همه بهتــر برای ساین همین هستش میتونید از برنامه ای که تو تایپک زیر معرفی شده استفاده کنید :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادي جونم من اصلا از اينا سردر نميارمنقل قول:
تو این تایپک IMEI گوشی و مدل گوشیتون رو بزارید تا براتون درخواست داده بشه
اين اي ام اي آي چيه از كجا بخونمش؟
سلام حامـــد جوون :11:نقل قول:
IMEI : همان شماره سريال گوشيــه ( Serial Number ) ...
روش پيدا كردن IMEI :
1- پشت گوشي و زير باطري
2- روي جعبه اصلي گوشي
3- وارد كردن كد زير :
#06#*