باز کردن آفتامات و مدار رله معکوس
من برای اطمینان امروز یک آفتامات بوق ماشین رو باز کردم و بررسی و امتحانش هم کردم.
دقیقا همینطوری بود که در شکلهای بالا میبینید. البته شکل زیری آفتاماتی نیست که من باز کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالی که من دقیقا عکس این کار رله رو میخواهم. با این حال میشود رله ای ساخت که با قطع جریان در یک مدار مدار دوم برقرار شود (با کمی تغییرات در ساختمان رله). حالا چطوری. اینطوری . خودتون ببینید:
[
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق این رله با رله قبلی اینه که وقتی کلید بوبین یا سیم پیج رو متصل میکنیم اتصال مدار اصلی یا لامپ قطع میشه. ولی وقتی مدار سیم پیچ قطع بشه لامپ روشن و اتصال برقرار میشه.
اما با این وجود این نوع رله هم بدرد من نمی خوره. چرا؟
چونکه در حالت عادی در مداری که می خواهم، یک اتصال به طور دائم (فرض کنید در اینجا سیم پیچ) برقراره و در مواقع استثنایی که این اتصال با باز کردن پیچ آیفون قطع می شود (پیچ آیفون دقیقا نقش کلید را در مدار سیم پیچ دارد) مدار دوم که همان آلارم است (عین مدار لامپ در شکل) برقرار و اخطار می دهد.
خوب تا اینجا که به نظر میاد همه چیز درسته و اشکالی نداره و این دقیقا چیزیه که من می خوام. اما اشکال اصلی اینه که مدار اول که شامل سیم پیچ است و با 12 ولت هم کار میکنه نمی تونه دایم برقرار باشه . چونکه سیم پیچ داغ میکنه و بعد از مدتی میسوزه.در تمام مداراتی که سیم پیچ در اونها وجود داره از جمله در بازکن- خود رله- یا زنگ اخبار اگر دقت کنیم میبینیم در اصل اتصال آنی است و دایم نیست. یعنی زمانی که شستی زنگ اخبار رو میزنیم یا شستی قفل در بازکن رو بیش از چند دقیقه ( یا چند ثانیه ) که این کار رو نمی کنیم. نتیجه با رله هم نمیشود این کار رو کرد.
پس حالا باید چکار کرد؟؟؟